Bosch HMG8764C7

(Varastossa)

Uusi

Bosch HMG8764C7, Integroitavat kodinkoneet , Integroitavat uunit, Pyrolyysiuunit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Bosch
Nettopaino 46,5 kg
Uunin tyyppi Pyrolyysiuuni
Väri Carbon Must
Ajastin On
Lapsilukko On
Uunin tilavuus (L) 67
Uunitoimintojen määrä 12
Paistolämpömittari On
Automaattiohjelmat On
Korkeus (mm) 595
Leveys (mm) 594
Syvyys (mm) 548

Kalusteisiin sijoitettava uuni PerfectBake plus-leivontasensorilla, PerfectRoast plus -paistolämpömittarilla sekä mikroaaltotoiminnolla. Uuni kertoo kuinka monessa minuutissa ruokasi valmistuu täydelliseksi - myös silloin kuin aikaa on vain vähän.
PerfectBake plus: helppo tie täydellisiin leivontatuloksiin.
PerfectRoast plus: tarkka paistolämpömittari kertoo ruoan sisälämpötilan ja auttaa sinut täydelliseen lopputulokseet.
Mikroaallot soveltuvat ruoan pikalämmitykseen tai nopeampaan ruoanvalmistukseen yhdistettynä uunin kiertoilmatoimintoon.
4D-kiertoilmatoiminto jakaa lämmön tasaisesti uuniin, jotta voit paistaa ruokaa jopa neljällä tasolla samanaikaisesti.
Helppo käyttää ohjausrenkaan sekä kuva- ja tekstinäytön avulla.

Uuni on helpompi pitää puhtaana ruoanlaiton välissä.
Mitä kannattaa tehdä, jos uuni on vain hieman likainen ja haluat puhdistaa sen nopeasti? Laita noin 4 dl vettä ja pisara astianpesuainetta uunipannulle ja kytke sitten uunin alalämpö päälle. Ympäristöystävällinen puhdistustoiminto pehmentää uuniin palaneet jäänteet niin, että ne on helppo pyyhkiä pois. Uunin puhdistaminen käyttökertojen välissä on helppoa ja nopeaa.

Helppo pikapuhdistus
Onko mikroaaltouunisi vain hiukan likaantunut ja haluaisit puhdistaa sen nopeasti? Aseta uuniin kupillinen vettä, jossa on tippa astianpesuainetta ja pikkulusikka. Valitse tehoksi 600 Wattia ja ajaksi 5 minuuttia. Ajan loputtua pidä luukku suljettuna vielä ylimääräiset 3 minuuttia. Ympäristöystävällinen puhdistustapa pehmentää uunissa olevan lian, jonka jäljeen se on helppo pyyhkiä pois. Puhdistamisen ei tarvitse olla mutkikasta.

Mikroaaltotoiminto ja yhdistelmätoiminto
Mikroaallot soveltuvat ruoan pikalämmitykseen tai nopeampaan ruoanvalmistukseen yhdistettynä uunin kiertoilmatoimintoon.

Saat täydelliset tulokset uunin kaikilla tasoilla.
Haluaisitko valmistaa monia ruokalajeja samanaikaisesti yhdellä uunilla? 4D-kiertoilmatoiminto jakaa lämmön tasaisesti uunin sisällä, joten voit paistaa ja kypsentää ruokaa uunin kaikilla tasoilla ylhäältä alas. Voit tehdä samanaikaisesti jopa neljää ruokaa, aina täydellisin tuloksin. Multitaskaava uuni antaa mielenrauhaa. Voit olla varma, että jokainen valmistamasi ruoka kypsyy ajoissa.

Nyt voit kurkistaa uuniin, vaikka et olisi keittiössä.
”Muistinko sammuttaa uunin?” Kuulostaako tutulta? Tämä stressaava ajatus on tuttu monelle kotikokille. Enää ei tarvitse kiirehtiä takaisin keittiöön. Avaa vain Home Connect -sovellus, jonka valvonta- ja etäohjaustoiminnon avulla voit tarkistaa uunin tilan ja tehdä muutoksia tarvittaessa. Nyt kun pääset uuniisi käsiksi mistä vain.

Heitä hyvästit rämisevälle uuninluukulle
Äänekkäästi aukeava tai sulkeutuva uuninluukku ärsyttää ja voi jopa säikähdyttää. SoftOpen- ja SoftClose-uuninluukun hidastinmekanismi estää ikävän räminän. Kun painat luukun kiinni, se pysähtyy juuri ennen sulkeutumista ja menee kiinni pehmeästi ja äänettömästi. Sama mekanismi varmistaa luukun pehmeän aukeamisen. Tämä säästää uuninluukun mekanismeja – ja sinun hermojasi.

Uuni kurottaa puolestasi.
Uuniemme liukuvat teleskooppikannattimet on suunniteltu helpottamaan uunin käyttöä. On huomattavasti turvallisempaa ja ergonomisempaa asettaa ruoka-astia teleskooppikannattimilla varustetulle tasolle ja työntää sitten uuniin. Sinun ei tarvitse kurotella kuumaan uuniin tarkistaaksesi ruoan tilanteen, tai nostaaksesi painavan kuuman vuoan pois uunista.

1 999 €

40

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!