Bosch HRG8769C7

(Varastossa)

Uusi

Bosch HRG8769C7, Integroitavat kodinkoneet , Integroitavat uunit, Pyrolyysiuunit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Bosch
Nettopaino 44 kg
Uunin tyyppi Pyrolyysiuuni
Väri Carbon Musta
Energialuokka A
Sisään painettavat valitsimet Ei ole
Ajastin On
Lapsilukko On
Uunin tilavuus (L) 71
Uunitoimintojen määrä 15
Paistolämpömittari Ei ole
Automaattiohjelmat On
Korkeus (mm) 595
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 548

Ulkopuolelta rapea, sisältä mehukas.
Kun leipää paistettaessa uuniin lisätään hiukan vesihöyryä juuri oikeaan aikaan, paranee paistotulos entisestään. Höyry estää kuivumista, tuottaa herkullisen rapean kuoren ja pitää leivän sisältä kuohkeana. Hyödynnä höyryä myös muissa ruokalajeissa, jotka valmistetaan paahtamalla tai lämmitetään uudelleen. Saat maukkaamman lopputuloksen. Täytä Serie 8 -uunin etupaneelin takana piilossa oleva vesisäiliö. Added Steam -toiminto säätelee höyryn määrää automaattisesti.

Tasainen paistotulos uunin joka tasolla.
Ruoanvalmistus on nyt paljon joustavampaa. Bosch 4D-kiertoilmatoimintojakaa lämmön nopeasti ja tasaisesti uunin sisällä. Voit laittaa uunipellin mille tahansa uunin neljästä tasosta, ja paistotulos on aina tasaisen täydellinen. Eikä siinä vielä kaikki: voit myös leipoa keksejä jopa neljällä tasolla samanaikaisesti, aina tasaisin tuloksin.

Helppo, intuitiivinen käyttö.
Intuitiivisen kosketusnäytön ja ohjausrenkaan avulla Bosch-uunin käyttö on helppoa. Kiertämällä ohjausrengasta voit säätää kaikkia uunin asetuksia helposti. TFT-kosketusnäyttö opastaa joka vaiheessa kuvien, tekstin ja suoraan valittavien painikkeiden avulla. Yleiskatsaus uunin toiminnoista on aina käytössäsi ja uuni täydessä ohjauksessasi.

Anna uunin huolehtia puhdistamisesta.
Uunin puhdistaminen käsin on raskasta ja hidasta. Uuniemme pyrolyyttinen puhdistustoiminto tekee tästä ikävästä kotityöstä historiaa. Valitse toiminto ja paina Start. Likaisuudesta riippuen uuni kuumenee jopa 480 °C asteen lämpötilaan, mikä polttaa pois rasvan ja ruoantähteet. Voit heittää hyvästit puhdistuskemikaaleille ja kuuraamiselle. Kun pyrolyysiuuni on jäähtynyt, voit pyyhkiä pois jäljelle jääneen tuhkan. Siinä kaikki! Nauti ruoanlaiton mestariteoksistasi kuuraamisen ja siivoamisen sijaan.

Uuniohjelmat: 4D-kiertoilma, Alalämpö, Esilämmitys, Intensiivilämpö, Iso grilli, Kiertoilma eko, Kiertoilmagrilli, Kuivaus, Lämmitys, Matalalämpökypsennys, Pieni grilli, Pizzatoiminto, Sulatus, Ylä-/alalämpö.
Pellinkannattimet: 3 tasoa.
Puhdistusmenetelmä: Pyrolyysi- sekä hydrolyysipuhdistus.

1 859 €

37

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!