Bosch SMV6ZCX55E

(Tilattavana)

Uusi

Bosch SMV6ZCX55E, Integroitavat kodinkoneet , Integroitavat astianpesukoneet, Täysin integroitavat astianpesukoneet 60 cm

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Bosch
Nettopaino 50,2 kg
Tyyppi Täysin kalustepeitteiset 60 cm
Energialuokka C
Pesuluokka A
Kuivaustulos A
Vedenkulutus ( l ) 9,5
Täyttömäärä (astiastoa) 14
Melutaso (dB) 41
Pesuohjelmien määrä 8
Säädettävä yläkori On
3 koria On
Korkeus (mm) 815
Leveys (mm) 598
Syvyys (mm) 550
Sisävalo On

Laatua ja joustavuutta jokaisen yksityiskohdan osalta.
Astianpesukoneen korien täyttäminen kunnolla voi olla haastavaa. Tukevat Max Flex -korit helpottavat koneen täyttämistä ja korien säädettävät osat helpottavat löytämään kaiken kokoisille astioille juuri kullekin sopivan paikan. Uudelleen muotoillut lasinpidikkeet ja kuppihyllyt estävät lastin liikkumista ja kaatuilua. Lisätilaa pienille keittiövälineille antaa uusi Extra Space -yläkori.

Vario-yläkori: astianpesukoneesi joustaa miten tahdot.
Aina et saa kaikkea mahtumaan astianpesukoneeseesi, koska koneen korit eivät aina sovi eri muotoisille astioille. Vario-ruokailuvälinekori on Active Water -pesukoneen ulosvedettävä kolmas koritaso, joka ratkaisee ongelmasi. Se on täydellinen paikka ruokailuvälineille ja pienille keittiövälineille, kuten kauhoille tai vispilöille. Jopa espressokupit löytävät täältä tukevan paikan. Astianpesukoneen täyttäminen on joustavaa ja käytössäsi on paljon tilaa. Kun alakorin ruokailuvälinekori korvataan Vario-yläkorilla, saat astianpesukoneeseesi tilaa jopa 14 hengen astiastolle 60 cm leveissä astianpesukoneissa ja 10 hengen astiastolle 45 cm leveissä astianpesukoneissa.

Kolmiportainen korkeussäätö – myös kun kori on täynnä
Rackmatic-järjestelmän ansiosta yläkorin korkeutta voi säätää jopa 5 cm. Ja se onnistuu myös kori täynnä. Tämä tarkoittaa entistäkin enemmän vaihtoehtoja ja maksimaalista mukautuvuutta.

Silence-ohjelma. Hiljaisuutta.
Silence-ohjelma on hiljaisin ohjelmamme astianpesuun. Kun aktivoit tämän lisätoiinnon, pesuohjelman äänitaso putoaa matalinpaan mahdolliseen. Tämä on saavutetaan erityisellä Eco 50 °C -ohjelmalla, jossa vesisuihkun painetta on vähennetty ja ns. liotusaikaa pidennetty.

Suosittelee sopivan ohjelman.
Joskus oikean astianpesuohjelman valinta saattaa olla hämmentävää, ja pesun lopputulos on kaikkea muuta kuin täydellinen. Home Connect -sovelluksen Easy Start -avustin poistaa arvailun ja suosittelee sinulle juuri sopivan astianpesuohjelman joka kerta – suoraan mobiililaitteeseesi. Ainoa asia, joka sinun täytyy tehdä, on syöttää Home Connect -sovellukseen astioittesi likaisuusaste ja tieto minkälaisia astioita olet pesemässä. Näin valitset helposti oikean ohjelman ja saat täydellisiä pesutuloksia, kerta toisensa jälkeen.

Ääniohjaus: kodinkoneesi kuuntelee sinua.
Home Connect mahdollistaa langattoman etäohjauksen älypuhelimella tai tablettitietokoneella. Yhteistyökumppanimme Amazon Alexan ansiosta voit ohjata kodinkonettasi jopa puheellasi. Selvitä onko Home Connect -toiminto (Skill) saatavilla Alexa-sovelluksessa omassa maassasi ja kielelläsi. Aktivoi kyseinen "taito" ja yhdistä Amazon Alexa kodinkoneeseesi.

Astianpesukone laskee puolestasi.
Astianpesukoneen pesuainetabletit yleensä loppuvat juuri silloin kun tarvitsisit puhtaita astioita. Home Connect -sovelluksen tablettilaskuri seuraa pesuaineenkulutustasi ja muistuttaa, kun pesutabletit ovat loppumassa.

Huolellinen puhdistus erittäin hankalille tahroille.
Kuivuneet murot astioissa ovat vihdoin menneisyyttä. Bosch Extra Clean Zone –tehopuhdistusalue varmistaa astianpesukoneen ylähyllyllä olevien astioiden huolellisen puhdistumisen. Sen kolme pyörivää vesisuutinta liottavat astiat huolellisesti. Toiminto on niin tehokas, että ylimääräistä pesuainetta ei tarvita, ja normaali pesulämpötila riittää. Toiminto käynnistyy nappia painamalla. Voit jättää tiskikoneen päälle ja saat aina täydelliset tulokset.

1 099 €

22

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!