Bosch WAXH2E0LSN

(Varastossa)

Uusi

Bosch WAXH2E0LSN, Kodinkoneet, Pyykinpesukoneet, Edestä täytettävät pesukoneet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Bosch
Netokaal 82,56 kg
Tyyppi Edestä täytettävä
Väri Valkoinen
Energialuokka A+++
Täyttömäärä max 10 kg
Max linkousnopeus 1600 kierr/min
Näyttö on
Ajastin on
Automaattinen annostelu on
Korkeus (сm) 85
Leveys (cm) 60
Syvyys (cm) 60

Home Professional i-DOS -pyykinpesukone, jossa on Home Connect ja AntiStain-tahranpoistojärjestelmä. Kaikkien aikojen älykkäin pyykinpesukone, jonka automatiikka huolehtii valinnat puolestasi. 
i-DOS -järjestelmä annostelee automaattisesti tarvittavan määrän pyykinpesuainetta ja vettä kutakin pesukertaa varten.
Tahranpoistoautomatiikka suunniteltu erityisesti 16 yleisimmän tahralajin poistamiseen.
4D Wash System: Tehokas veden ja pyykinpesuaineen läpäisykyky takaa tahrattoman lopputuloksen.
Home Connect: verkkoon kytkettävät kodinkoneet helpottavat arkeasi.
Pyykinpesukone muokkaa pesuohjelmaa automaattisesti jokaisella pesukerralla pyykkimäärän, materiaalin ja likaisuusasteen mukaan.

Erikoisohjelmat: Veden poisto, Linkous, Huuhtelu, Tummat tekstiilit, Kauluspaidat, Sport, Mix, Automaattinen, Automaattinen hellävarainen, AllergyPlus, Pika 15 min / 30 min, Peitot, Rummun puhdistus (muistutustoiminnolla), Villa/Käsinpesu
Elektroninen lapsilukitus valitsimille
Korkearesoluutioinen TFT-teksinäyttö, jossa on selkeä teksti ja näyttö ohjelman vaiheille, lämpötilalle, linkoukselle, jäljellä olevalle ohjelma-ajalle, ajastimelle aina 24 h asti, lisävalinnoille ja kulutukselle.
AntiVibration-muotoilu: laite on vakaampi ja tärinätön, käyntiääni on hiljaisempi
Nettopaino (kg) 82,562 kg

Lisää pyykkiä Reload-toiminnon avulla
Unohtuiko lapsen sukka tai t-paitasi...? Ei hätää, jos huomaat kesken pesuohjelman*, että pyykinpesukoneesta unohtui jotain. Reload-toiminto sallii sinun lisätä tai poistaa vaatteita kesken pesuohjelman. (*Pyykin lisääminen ei ole mahdollista, jos pyykin lämpötila on yli 50°C tai vedenpinta on liian korkealla).

AquaStop: elinikäinen takuu vesivahinkoja vastaan.

Aquastop-järjestelmä koostuu erityisestä kaksiseinäisestä tuloletkusta, turvaventtiilistä ja uimurikytkimellä varustetusta pohjalevystä. Bosch takaa, että järjestelmä antaa 100 % suojan vesivahinkoja vastaan laitteen koko elinkaaren ajan.

Connectivity
Henkilökohtainen pyykinpesuavustajasi.
Joskus oikean pesuohjelman valinta saattaa olla hämmentävää, ja pesun lopputulos on kaikkea muuta kuin täydellinen. Home Connect -sovelluksen Easy Start lopettaa arvuutteelun ja suosittelee sinulle juuri sopivan pyykinpesuohjelman joka kerta – suoraan mobiililaitteeseesi. Sinun tarvitsee vain syöttää pyykin väri, materiaali ja likaantuneisuusaste sovellukseen, ja Home Connect huolehtii lopusta. Saat täydelliset tulokset, pesusta pesuun.

Pyykinpesukoneesi pitää sinut ajantasalla.
On ajanhukkaan vain odotella pyykinpesukoneen pesuohjelman päättymistä, varsinkin jos aikataulusi on kiireinen. Home Connect helpottaa elämääsi, koska voit halutessasi saada kodinkoneeltasi ilmoituksia matkapuhelimeesi, jolloin olet aina ajan tasalla. Sinun ei tarvitse odotella pesuohjelman päättymistä, vaan Home Connect -sovellus kertoo kätevästi pesuohjelman sen hetkisen tilan ja muuta mahdollisesti tarvitsemaasi tietoa. Multitasking ei ole koskaan ollut helpompaa.

Päätä energiankulutuksestasi.
Voimme valita kodinkoneemme, mutta emme aina pysty vaikuttamaan niiden energiankulutukseen. Home Connect -sovelluksen Flex Start -toiminto auttaa sinua käyttämään kodinkoneitasi energiatehokkaimmin. Jos käytössäsi on EEBUS-pohjainen energianhallintajärjestelmää, voit valita sen perusteella ajanjakson, jolloin saatavilla on paras energianlähde kodinkoneillesi – eli milloin haluat kodinkoneittesi käynnistyvän. Vihdoinkin kodinkoneet ajattelevat kanssasi vihreästi.

Pidä pyykistäsi huolta, vaikka et ole kotona.
Pyykinpesu voi olla myös hauskaa, mutta on ajanhukkaa odotella pyykinpesukoneen pesuohjelman päättymistä, varsinkin jos aikataulusi on kiireinen. Home Connect helpottaa elämääsi, koska voit käynnistää pyykinpesun myös kauko-ohjauksella ja halutessasi saada kodinkoneeltasi ilmoituksia matkapuhelimeesi, jolloin pysyt aina ajan tasalla. Sinun ei tarvitse odotella pesuohjelman päättymistä, vaan Home Connect -sovellus kertoo kätevästi pesuohjelman sen hetkisen tilan ja muuta mahdollisesti tarvitsemaasi tietoa. Multitasking ei ole koskaan ollut helpompaa.

Säästö
Niin fiksu, että se tekee kaiken itse.
Miten paljon on liikaa pesuainetta tai liian vähän? Voit olla huoletta, i-DOS -automaattinen annostelu annostelee aina oikean määrän. Älykäs annostelujärjestelmä määrittää tarkan pesunestemäärän jokaiseen pesuun. Aktivoituna ollessaan automaattinen i-DOS annostelujärjestelmä säätää annostelun pyykkimäärän, kangastyypin ja vaatteiden likaantumisasteen mukaan. Tällöin vältetään yliannostelu, josta jää kankaaseen näkyviä jälkiä. Yliannostelu voi aiheuttaa ihoärsytystä tai aliannostelu puolestaan johtaa heikkoihin puhdistustuloksiin. i-DOS ei vain huolehdi vaatteistasi, vaan myös ympäristöstä: se vähentää merkittävästi pesuaineiden ja vedenkulutusta. Täytä se kerran ja se annostelee automaattisesti, pesusta toiseen.

Tehokas, mutta hellävarainen pesu lempivaateillesi.
Suosikkivaatteesi ja herkät kankaat voivat mennä piloille toistuvissa pesuissa. Ainutlaatuinen, patentoitu VarioDrum-rakenne puhdistaa hellästi ja tehokkaasti kaikentyyppiset vaatteet, ilman venymistä, rypistymistä ja vaurioittamista. Valitusta ohjelmasta riippuen pisaranmuotoinen rakenne ja epäsymmetriset siivekkeet pyörittävät pyykkiäsi varoen keskellä pyörimissuunnasta riippumatta. Tämä ei vain varmista, että likaisempi pyykki puhdistetaan intensiivisemmin, vaan se varmistaa koko koneellisen nopean ja perusteellisemman puhdistuksen. Pyykkisi ansaitsee parhaan mahdollisen pesun.

1 379 €

28

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!