Bosch WGG2440RSN

(Varastossa)

Bosch WGG2440RSN, Kodinkoneet, Pyykinpesukoneet, Edestä täytettävät pesukoneet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Bosch
Nettopaino 72,9 kg
Tyyppi Edestä täytettävä
Väri Dark Silver
Energialuokka A
Täyttömäärä max 9 kg
Max linkousnopeus 1400 kierr/min
Inverter-moottori ei ole
Näyttö on
Ajastin on
Automaattinen annostelu ei ole
Korkeus (сm) 85
Leveys (cm) 60
Syvyys (cm) 63,6

Oikea pesu jokaiselle tahralle.
Onko sinulla vaikeuksia saada ruohotahrat pois vaatteista? Bosch AntiStain -tahranpoistojärjestelmän avulla varustettu pesukone tai kuivaava pesukone puhdistaa neljä tavallista tahratyyppiä helposti. Se säätää pesun lämpötilan, rummun liikkeen ja liotusajan automaattisesti niin, että neljä tavallista sitkeää tahratyyppiä puhdistuvat automaattisesti. Se on täydellinen tapa puhdistaa voi tai rasva, ruoho, punaviini ja veri vaatteista.

Takuulla hiljainen ja pitkäikäinen moottori.
Älä anna pesukoneen tunkea illallispöytään. Boschin EcoSilence Drive™ on niin hiljainen, että saatat joskus unohtaa sen olevan päällä. Harjaton, energiatehokas moottori on toiminnassa hiljainen ja erittäin pitkäikäinen. Siinä on lisäksi 10 vuoden takuu osille.

Hygiene Plus: hygieeninen pesu jopa 40°:ssa
Joskus puhdas ei vain ole tarpeeksi puhdas. Siksi kehitimme Hygiene Plus -ohjelman. Ohjelma pitää lämpötilan vakiona pesujakson ajan, ja siihen on lisätty ylimääräinen huuhtelu varmistamaan hygieenisesti puhdas lopputulos sekä poistamaan bakteerit ja pölypunkit erityisen tehokkaasti. Lopputulos: hygieeninen pesutulos, jossa poistettu 99,99 % tavallisista bakteereista jopa 40°C:ssa.

Täydelliset tulokset yli puolet nopeammin.
Kun aika on kortilla, Boschin SpeedPerfect -ohjelma nipistää jopa 65 %* pesuajasta ilman, että tulokset kärsivät. SpeedPerfect-nopeutus toimii yhdessä useimpien pesuohjelmien kanssa, kaikilla täyttöasteilla ja kuitutyypeillä. Jos valitset esimerkiksi Mix -ohjelman SpeedPerfect -toiminnolla, voit pestä jopa 4 kiloa kirjopyykkiä vain 46 minuutissa.

Puhdistaa perusteellisesti ja silti hellävaraisesti.
Tärkeän vaatteen tai herkän asusteen vaurioituminen pyykinpesukoneessa voi särkeä sydämen. Patentoitu VarioDrum-pesurumpu jakaa veden tasaisesti ja pesee kaikenlaisen pyykin hellävaraisesti ja tehokkaasti. Tärkeät vaatteesi eivät veny, rypisty tai vaurioidu. Pisaran muotoinen pesurumpu ja sen epäsymmetriset siivekkeet siirtävät pyykin hellästi pyykinpesukoneen rummun keskiosaan pesuohjelmasta riippuen. Koko pyykki puhdistuu ammattitasoisesti, vaikka se olisi erittäin likaista.

759 €

15

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!