Electrolux ERN3213AOW

(Varastossa)

Electrolux ERN3213AOW, Integroitavat kodinkoneet , Integroitavat kylmälaitteet, Integroitavat jääkaapit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Electrolux
Netokaal 54 kg
Tyyppi Jääkaapit - kalustesijoitus
Asennus Kaapistoon
Oven kiinnitys Liukukiskoilla
Energialuokka A+
Kokonaistilavuus ( l ) 319
Jääkaapin tilavuus ( l ) 319
Ohjaus Elektroninen
NO FROST Ei ole
Ovenkätisyys vaihdettavissa On
Melutaso (dB) 34
Korkeus (mm) 1772
Leveys (mm) 540
Syvyys (mm) 547

LED-valo valaisee kirkkaasti koko jääkaapin sisätilan. Valon kirkkaus lisääntyy vähitellen oven avattuasi. LED-tekniikan ansiosta energiaa kuluu huomattavasti tavanomaista vähemmän, ja LED-valo kestää koko laitteen käyttöiän.

Markkinoiden suurimmassa 44 litran vihanneslaatikossa säilytät kaikki vihannekset ja hedelmät vaivattomasti. Liukukiskojen avulla laatikon avaaminen ja täyttäminen on helppoa. Kaksitasoisen sisäpohjan ansiosta vihannekset ja hedelmät eivät joudu kosketuksiin kosteuden kanssa, jolloin ne säilyvät paremmin.

Jääkaapissa on pikajäähdytys- eli ns. shopping-toiminto. Toiminnon ansiosta jääkaappi jäähtyy nopeasti alhaisempaan lämpötilaan myös silloin, kun olet juuri täyttänyt sen viikonloppuostoksilla tai ovea on pidetty pitkään auki. Voit luottaa siihen, että olosuhteet ovat aina täsmälleen oikeat ja ruokien tuoreus säilyy.

Et voi olla tarkistamassa jääkaappisi lämpötilaa joka hetki. Mutta jos jääkaappisi sisälämpötila jostain syystä nousee, et ehkä tiedä siitä ennen kuin on liian myöhäistä. Tämän jääkaapin hälytin varoittaa sinua merkkivalolla ja äänimerkillä, jos näin pääsee käymään. Eli sinä voit ottaa rennosti - sinulle kerrotaan ensimmäisenä jos ruokasi on vaarassa pilaantua.

Ammattikokeille ruoan koostumus on yhtä tärkeää kuin maku. Kosteudensäädöllä varustettu vihanneslaatikko säilyttää hedelmät ja vihannekset tuoreina ja maukkaina pidempään.

Voit säilyttää turvallisesti ruokaa missä tahansa jääkaapin sisällä. Älykäs FreeStore® -tuuletin tasaa automaattisesti lämpötila- ja kosteuseroja kaapin sisällä, jolloin säilytysolosuhteet ovat samat kaikkialla. Eli laitatpa tuoreet elintarvikkeesi mihin tahansa jääkaapin sisällä, ne säilyvät yhtä tuoreena kunnes on aika käyttää niitä! 

Ovi auki -hälytys Ääni ja kuvake

Vuotuinen energiankul. (kWh, 2010/30/EU) 143
Nettopaino (kg) 59.5

595 €

12

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!