Falmec EOLO.IS.EION.B saarekemalli

(Tilattavana)

Falmec EOLO.IS.EION.B saarekemalli, Liesituulettimet, Saarekeliesituulettimet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Falmec
Tyyppi Saarekeliesituulettimet
Väri Musta
Ohjaus Sensoriohjaus
Tehoalueita 4
Melutaso (dB) 65 dB

Musta Falmec Eolo E.Ion 45 liesituuletin on saarekkeen yläpuolelle sopiva malli, jossa on oma moottori, tehokas Carbon.Zeo kaksoissuodatin sekä ionisaattori. Asennus on yksinkertaista, koska ilmastointihormeja ei tarvita. Tämä liesikupu suodattaa ruoanlaiton hajujen ja rasvankäryjen lisäksi huoneilmasta muitakin epäpuhtauksia, kuten siitepölyä ja bakteereita. Tuuletin voidaan asettaa valvomaan sisäilmanlaatua ja tarvittaessa käynnistämään automaattinen puhdistus. Lisäksi E.ion® System -liesituuletin on huomattavasti energiaystävällisempi verrattuna tavalliseen liesikupuun, koska talvella liesikupu ei hukkaa rakennuksen lämpöä ulkoilmaan.

Carbon.Zeo-suodattimen rakenne on ainutlaatuinen. Se mahdollistaa tehokkaan ilmanpuhdistuksen aktiivihiilen ja zeoliitin yhdistelmällä, jotka sitovat kaasuja ja epäpuhtauksia itseensä. Carbon.Zeo-suodattimet poistavat ilmasta hajujen ja käryjen lisäksi kosteutta, jolloin puhdistus on merkittävästi normaalia aktiivihiilisuodatinta tehokkaampaa. Carbon.Zeo-suodatin on erittäin pitkäikäinen ja helppohoitoinen, ja se vaihdetaan noin kolmen vuoden välein. Suodatin tulee pestä ja aktivoida (uunissa 200 C:ssa 2 h) noin 1,5 vuoden välein.

Suodatuksen jälkeen E.ion®-kuvun uusi ionisaatio-teknologia hajottaa jäljelle jääneet epäpuhtaudet, ja puhdas ja raikas ilma palautuu huoneeseen. Luonnossa vastaavia puhdistavia ioneja syntyy vesiputouksissa, meren aalloissa ja salamoissa, joista ne vapautuvat ilmaan. Huoneilman ionisointi lisää hyvinvointia ja tuo positiivisia terveysvaikutuksia.

Valaistus: LED 4x1,2 W - 3200 K
Suositeltava asennuskorkeus liedestä: 52 cm sähköliedelle, 60 cm kaasuliedelle
Imuteho: 450 m³/h
Max. äänitaso: 55 dB(A) (intensiivi 64 dB)
Rasvasuodatin: Pestävä
Aktiivihiilisuodatin mukana

2 160 €

44

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 85 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!