Bosch KIN96VFD0

(Varastossa)

Uusi

Bosch KIN96VFD0, Integroitavat kodinkoneet , Integroitavat kylmälaitteet, Integroitavat jääkaappipakastimet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Päritolumaa Saksa
Valmistaja Bosch
Nettopaino (kg) 60.8kg
Tyyppi Jääkaappi-pakastimet - kalustesijoitus
Asennus Kaapistoon
Oven kiinnitys Ovi oveen kiinnitys
Energialuokka D
Kokonaistilavuus ( l ) 290
Jääkaapin tilavuus ( l ) 215
Pakastimen tilavuus ( l ) 75
Pakastus (kg/vrk) 8
Lämmönnousuaika (t) 11
Ohjaus Elektroninen
NO FROST On
Pikapakastus On
Ovenkätisyys vaihdettavissa On
Melutaso (dB) 34
Korkeus (mm) 1935
Leveys (mm) 558
Syvyys (mm) 548

Sarja 4, iso integroitu jääkaappi-pakastin.
Integroitu XL
Korkeus antaa enemmän tilaa! Onko sinulla tapana loppua jääkaappitila? Integroitu XL-jääkaappimme tulee apuun. Tavalliseen integroituun pakastimeen verrattuna 11 % lisätilaa. Erityisen korkean muotoilun ansiosta voit säilyttää enemmän tavaroita ilman ylimääräisiä neliömetriä. Ei ylitäytettyjä hyllyjä, enemmän tilaa suosikkiruokillesi ja -juomillesi.
VitaFresh XXL <0 °C>
Runsaasti tilaa tuoreille tuotteille. Tilava VitaFresh XXL < 0 °C> -järjestelmä tarjoaa ihanteellisen säilytysympäristön tuoreelle ruoalle. Liha ja kala säilyvät alemmassa lämpötilassa, ja hedelmät ja vihannekset pysyvät todella tuoreina säädettävässä laatikossa.
NoFrost
Pakastinta ei tarvitse sulattaa enää koskaan. Pakastimen sisällä tasaisesti kiertävä kuiva, kylmä ilma estää jään muodostumista, joten jää ei keräänny takaseinään tai laatikoihin. NoFrost on erittäin kätevä, koska sinun ei tarvitse koskaan sulattaa pakastinta uudelleen.
Eco Airflow
Tasainen lämpötila varmistaa tuoreuden pidempään. Epätasainen lämpötila jääkaapissa voi vaikuttaa ruoan makuun ja säilyvyyteen Eco Airflow auttaa jakamaan kosteuden ja lämpötilan tasaisesti, jotta ruoka pysyy tuoreena pidempään.
Varoitusääni
Jos ovea ei ole suljettu tai tapahtuu jokin muu virhe, siitä ilmoitetaan varoitusäänellä tai -valolla.
Erittäin vahvat ovihyllyt.
Ovihyllyjen kehitys. Korkeampien reunojen ansiosta optimoidut ovihyllyt pitävät enemmän ja ovat vakaampia. Asiat, jotka putoavat ja kaatuvat, kuten pienet tölkit ja pullot, jäävät menneisyyteen. Ainutlaatuisen tuotantoteknologian ja hyllyjen tyylikkään värin ansiosta ne ovat kauniita.
2 jäähdytysjärjestelmää
Kaksi jäähdytysjärjestelmää nopeampaan jäähdytykseen. Laitteissa, joissa on kaksi jäähdytysjärjestelmää, jääkaappi ja pakastin voidaan säätää erikseen jäähdytyksen nopeuttamiseksi. Helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä mahdollistaa yksilölliset lämpötila-asetukset.
LED valaistus
Pidä päivittäistavarasi hyvin näkyvillä. LED-valaistuksen ansiosta jääkaapissasi ei jää huomaamatta mitään. Pitkäkestoiset, energiaa säästävät LED-lamput valaisevat koko kaapin sisällön kirkkaasti ja tasaisesti, joten näet kaiken selkeästi. Jos jääkaapissa on Home Connect -tekniikka, voit ohjata LED-valaistusta sovelluksen kautta. Kytke valaistus päälle ja pois päältä matkapuhelimellasi tai muuta kirkkautta itsellesi sopivaksi. Älä hapuile pimeässä – päivitä jääkaappisi LED-valaistukseen jo tänään.
Super jäähdytys
Jääkaappi, joka voi olla viileä. Superjäähdytystoiminnolla voit laskea jääkaapin lämpötilaa hetkeksi ennen kauppaan menoa. Tämä varmistaa, että tuore ruokasi pysyy oikean lämpötilassa. Yhdellä napin painalluksella voit laskea lämpötilaa jopa 2 astetta. Tarpeettoman energiankulutuksen estämiseksi toiminto kytkeytyy takaisin normaalitilaan 6-15 tunnin kuluessa. Jos laitteesi on yhdistetty, voit määrittää Supercooling-toiminnon Home Connect -sovelluksen kautta.
VitaFresh XXL
Erityisesti paljon tilaa pitääkseen hedelmät ja vihannekset tuoreina pidempään. Säädettävän lämpötilan ansiosta VitaFresh XXL -laatikko tarjoaa ihanteellisen säilytysympäristön kaikille tuoreille elintarvikkeille. Laatikon lämpötilaa voi säätää niin, että hedelmät ja vihannekset pysyvät tuoreina mahdollisimman pitkään.
Elektroninen lämpötilan säätö
Jääkaappi, joka tarjoaa täydellisen tarkkuuden. Unohda pakastesalaatti ja arveltavan tuoreuden liha ja nauti tarkasti jäähdytetystä ruoasta. Elektronisella lämpötilansäätimellä voit valita tarkan jääkaapin lämpötilan ja tarkistaa sen milloin tahansa elektronisesta näytöstä. Jos laitteesi on yhdistetty Home Connect -toimintoon, sinun ei tarvitse edes olla kotona säätääksesi lämpötilaa sovelluksen kautta ja pitääksesi ruokasi täydellisen tuoreena. Se on jotain siistiä.

 

1 149 €

23

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!