Philips HR7778/00

(Tilattavana)

Philips HR7778/00, Pienkoneet , Yleis- ja monitoimikoneet, Yleiskoneet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Philips
Tyypi Yleiskoneet
Teho, W 1300
Kulhon tilavuus 3,4 l
Tehosekoittimen tilavuus 2,2 l
Väri Ruostumaton teräs

Metallinen kaksoisvispilä kerman ja valkuaisten vatkaamiseen
Metallisella kaksoisvispilällä ja yhden kosketuksen automaattipainikkeella saadaan aikaan kuohkeaa valkuaisvaahtoa (määrä lisääntyy jopa 600 %) ja täydellistä kermavaahtoa (määrä lisääntyy jopa 200 %). Herkullisten jälkiruokien tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Metallisella taikinakoukulla täydellistä leipätaikinaa
Vahva moottori ja metallinen taikinakoukku tekevät aineksista nopeasti taikinapallon. Taikinan muodostumisen jälkeen innovatiivinen taikinakoukku työstää taikinaa oikealla voimalla, mikä takaa maistuvimmat leivät.

PowerChop-tekniikka varmistaa huippuluokan suorituskyvyn
PowerChop-tekniikka varmistaa huippuluokan suorituskyvyn yhdistämällä terän muodon, leikkuukulman ja sisäkulhon optimaalisesti. Se sopii myös loistavasti soseiden ja kakkutaikinan tekemiseen!

Yhden kosketuksen automaattipainikkeet leipätaikinalle, vatkaukseen ja jäälle
12 manuaalisen nopeuden ja pulssitoiminnon lisäksi tässä Avance-monitoimikoneessa on 3 yhden kosketuksen automaattipainiketta. Voit valita niitä kääntämällä valitsimen ON-asentoon ja painamalla automaattipainiketta. Moottori määrittää automaattisesti oikean nopeuden ja automaattiset sykäystoiminnot parhaan tuloksen saamiseksi.

Konepestävät lisäosat
Kaikki pakkauksessa mukana olevat Philips-monitoimikoneen lisäosat ovat konepesun kestäviä.

Suuri kulho ja sekoituskulho riittävät koko perheen aterioihin
Suuressa 3,4 litran kulhossa voidaan käsitellä suuria määriä kerralla, esimerkiksi jopa 7 keittoannosta, 7 valkuaista tai 1,7 kg taikinaa. Lisäksi 2,2 litran sekoituskulholla voidaan helposti valmistaa kerralla jopa 5 smoothie-annosta.

Ruostumattomat terät viipaloimiseen, raastamiseen, suikaloimiseen ja ranskanperunoiden leikkaamiseen
Tämän monitoimikoneen mukana toimitetaan 4 ruostumattomasta teräksestä valmistettua lisäterää: 1 käännettävä raasteterä (hieno ja karkea) kaikentyyppisille vihanneksille, 1 hienonnusterä perunoille tai juustolle, 1 raastinterä ohuiden vihannesliuskojen valmistamiseen ja 1 ranskanperunoiden raastinterä paksujen perunasuikaleiden valmistamiseen.

Sitruspuserrin ja kuuden lasin mehulinko, jossa metalliverkko
Tämä monitoimikone sisältää ammattilaistasoisen mehustuslisälaitteen. Erikoissuuren syöttöaukon ja patentoidun metallisen siivilän ansiosta, sillä voidaan valmistaa mehua jopa 200 % nopeammin muiden monitoimikoneiden mehustimiin verrattuna. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu patentoitu mikroverkko puristaa jokaisen pisaran. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta sen puhdistaminen ja säilyttäminen on helpompaa.

18 cm:n XXL-levyt pilkkovat kaikki ruoka-aineet nopeasti
XXL-kokoisten levyjen ansiosta (18 cm) Philips-monitoimikone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja säästää ruoanlaitossa aikaa ja vaivaa.

299 €

6

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 7 €
  • Nouto Postista (Noudetaan lähimmästä postitoimipisteestä) 3 €
  • Itella SmartPOST - Pakettiautomaatti 3 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!