Samsung DV80T6220HE/S7

(Tilattavana)

Samsung DV80T6220HE/S7, Kodinkoneet, Kuivausrummut

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Samsung
Nettopaino 50
Tyypi Kondensoivat kuivausrummut
Energialuokka A+++
Max täyttömäärä (kg) 8
Korkeus (cm) 85
Leveys (cm) 60
Syvyys (cm) 60
Äänitaso (dB) 63

Avautuu haluamallasi tavalla
Vaihdettava kätisyys
Valitse kätisyydeltään vaihdettavan luukun* aukeamissuunta kotiisi sopivaksi. Vaihda kätisyys sijaintipaikan, ympäristön ja omien tapojesi mukaiseksi. Se merkitsee myös sitä, etteivät seinät ole tiellä! Ja luukku on läpinäkyvä*, joten näet yhdellä vilkauksella, mitä sisällä on.

OptimalDry
Optimoi kuivauskyky vaivattomasti! OptimalDry käyttää 3 anturia parhaiden tulosten saavuttamiseen. Se valvoo kosteutta ja säätää kuivausaikaa, joten pyykki kuivuu nopeasti mahdollisimman vähällä energialla. Se estää myös vaatteiden vahingoittumisen ja muistuttaa puhdistamaan lämmönvaihtimen.

2-toimisuodatin
Pidä kuivausrumpu helpommin kunnossa ja optimoi kuivauskyky ja turvallisuus. Innovatiivisessa 2-toimisuodattimessa on kaksikerroksinen siiviläsuodatin. Lämmönvaihtimen suodatinta ei siis tarvita, joten huolto on helpompaa. Kaksi hälytintä muistuttaa myös, kun suodatin ja lämmönvaihdin on puhdistettava.

Kuivaa nopeasti pieniä pyykkikuormia
Quick Dry 35'
Kun vaate, kuten työpaita tai koulupusero, pitää saada nopeasti kuivaksi. Quick Dry 35' -ohjelma kuivaa nopeasti pienen 1 kg pyykkikuorman puettavaksi 35 minuutissa*. Se voi kuivata turvallisesti korkeassa lämpötilassa muutaman vaatekappaleen, joten odottelu lyhenee – kuivaa tarvitsemasi vaatteet silloin, kun tarvitset niitä.

A+++ energiatehokkuus lämpöpumpputeknologialla
Säästää rahaa ja suojelee ympäristöä kuluttamalla vähemmän sähköä*. Lämpöpumpputeknologia tarjoaa energiatehokkaan, kustannustehokkaan ja hellävaraisen vaatteiden kuivaustavan. A+++ energialuokitus saavutetaan, koska kone käyttää sähkön sijaan "kylmäainetta" lämmittämään ilmaa ja kierrättää lämmintä ilmaa energian tuhlauksen välttämiseksi.

Poistaa bakteerit
Hygiene Care
Estä bakteerien, punkkien ja allergeenien kertyminen vaatteisiin ja muuhun pyykkiin, kuten vuodevaatteisiin ja pehmoleluihin. Hygiene Care -ohjelma desinfioi sekä kuivat että märät vaatekappaleet* vaikuttamatta kuivauskykyyn. Käsittelemällä ne korkealla lämpötilalla kuivauksen aikana se poistaa 99 %:a bakteereista**.

719 €

14

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!