Samsung RB38C7B6BS9/EF

(Varastossa)

Uusi

Samsung RB38C7B6BS9/EF, Kodinkoneet, Kylmälaitteet, Jääkaappipakastimet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Samsung
Nettopaino 73 kg
Tyyppi Jääkaappipakastimet
Energialuokka B
Väri Ruostumaton teräs
Käyttötilavuus, netto ( l ) 387
Jääkaapin tilavuus ( l ) 273
Pakastimen tilavuus ( l ) 114
Ohjaus Еlektroninen
Näyttö Ei ole
NO FROST On
Ovihälytin On
Ovenkätisyys vaihdettavissa On
Äänitaso (dB) 35
Korkeus (mm) 2030
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 658

BESPOKE - Mukauta ja yhdistä jääkaapit tarpeidesi mukaan. Voit käyttää yhtä moduulia kahdella ovella ja tilavuudella 390 l. Jos kuitenkin haluat enemmän tilaa, voit helposti yhdistää useita moduuleja, mukaan lukien yksiovinen malli kahdessa eri koossa tai erilainen kaksiovinen malli.

Tyylikäs, erottuva ja persoonallinen muotoilu BESPOKE - HENKILÖKOHTAINEN SUUNNITTELU Suunnittele tyylikäs ja ainutlaatuinen keittiö vaihtelevalla ulkoasulla. Saatavilla on neljä materiaalia: satiinilasi, Clean Class -lasi, Cotta-metalli, teräs. Voit yhdistää materiaaleja erivärisiin oviin.

Tarpeesi vastaava sisustus BESPOKE - MUKAUTETTU SISUSTUS Räätälöi jääkaappisi niin, että sen sisustus vastaa tarpeitasi. Monikäyttöiset hyllyt™, jotka ovat leveämpiä ja litteämpiä, sopivat myös isommille esineille, kuten viinipulloille tai pizzalaatikoille. Kaksitasoiseen taitettavaan hyllyyn, jonka voit vetää ulos jääkaapista, mahtuu myös pullot ja suuret tavarat.

Jopa 10 % energiatehokkaampi SMARTTHINGS AI ENERGY MODE Voit seurata energiankulutusta jatkuvasti. AI-energiatila analysoi jääkaapin käyttötapoja ja sen tekoälytekniikka arvioi energiankulutusta. Jos arvioitu hinta on korkeampi kuin asetettu tavoite, on suositeltavaa kytkeä päälle edullisempi tila, joka vähentää energiankulutusta jopa 10 %.

Sisältä tilava, ulkopuolelta pieni SPACEMAXI™ TEKNOLOGIA Erittäin suuressa, 390 litran (syvyys 600 mm) jääkaapissa voit säilyttää aiempaa enemmän ruokaa, kun taas jääkaappi sopii täydellisesti muiden keittiökalusteiden kanssa. SpaceMax™-teknologian tehokkuuden ansiosta jääkaapin seinät ovat ohuemmat, joten sisällä on enemmän tilaa, mutta jääkaappi ei vaadi aiempaa enemmän tilaa sijoitettavaksi.

Jäähdytysjärjestelmä varmistaa viileyden ja tuoreuden TWIN COOLING PLUS™ Ruoka pysyy mehukkaana ja tuoreena pidempään. Twin Cooling Plus™ optimoi lämpötilan ja kosteuden jääkaapissa ja pakastimessa erillisillä höyrystimellä ja tuulettimilla. Se säilyttää ruoan parhaissa olosuhteissa ja suojaa sen luonnollista makua ja aromia estämällä hajujen sekoittumisen.

Joustavat säilytysvaihtoehdot yhdellä kosketuksella COOL SELECT+ Nauti erittäin joustavasta säilytyksestä Cool Select Plus -sovelluksella. Yhdellä kosketuksella voit vaihtaa tilaa eri ruokien pitämiseksi optimaalisessa lämpötilassa, jotta kaikki pysyy tuorempana. Valitse jäähdytys (2 °C), jäähdytys (-1 °C), kevyt pakastus (-5 °C) tai pakastus (-15-23 °C).

Kylmä säilyttää tuoreuden METALLINEN JÄÄHDYTYSLAATTA Ruoka pysyy tuoreena, vaikka jääkaapin ovi joutuisi avaamaan ja sulkemaan usein. Jääkaapin takaseinässä oleva metallinen jäähdytyslevy auttaa pitämään optimaalisen sisälämpötilan: näin jääkaappi pysyy viileänä vaikka ovea avataan usein. Oven sulkemisen jälkeen jäähdytyslevy palauttaa nopeasti lämpötilan.

Jäätön ilman suuria vaivaa NO FROST Älä tuhlaa aikaa tai energiaa jääkaapin sulattamiseen. Frost-free-teknologia lisää ilmankiertoa ylläpitääkseen tasaisen lämpötilan, minkä ansiosta jää ei pääse kerääntymään. Samalla tekniikan ansiosta jääkaappi saavuttaa nopeasti halutun lämpötilan, jolloin jäähdytysjärjestelmän kuormitus on pienempi, minkä ansiosta se kestää pidempään.

Tuoreus säilyy 2x pidempään OPTIMAL FRESH + Nauti äärimmäisestä säilytysjoustavuudesta. Voit käyttää Optimal Fresh + -laatikkoa yhtenä laatikkona tai jakaa sen kahteen eri lämpötiloihin. Vasen puoli on viileämpi, joten liha ja kala pysyvät tuoreina kaksi kertaa pidempään. Oikeanpuoleinen sopii erinomaisesti hedelmien ja vihannesten pitämiseen tuoreina.

Optimaalinen kosteus kestävää tuoreutta varten KOSTEUS RAKAS + Säilyttää ruoan luonnollisen rakenteen ja maun pidempään kuin ennen. Humidity Fresh + -toiminnon ansiosta voit helposti säätää kosteustasoa: se vaatii vain nupin kääntämisen. Näin ollen jääkaappi on ihanteellinen hedelmien ja vihannesten tuoreuden, mehukkuuden ja maun säilyttämiseen.

Pikajäähdytys ja pakastus POWER COOL + POWER FREEZE Nauti nopeasta jäähdytyksestä. Napin painalluksella Power Cool ohjaa erittäin kylmää ilmaa jääkaappiin, joten voit jäähdyttää ruoat ja juomat nopeasti. Power Freeze ohjaa jäistä ilmaa pakastimeen, mikä on ihanteellinen jään valmistukseen tai pakasteruokien säilytykseen.

Yhtä tehokas, vieläkin energiatehokkaampi JOPA MERKITTÄÄN ENERGIATEHOKKUUTTA Säästä energiaa ja rahaa, mutta jäähdytä ruokaa tehokkaasti. Uudessa eurooppalaisessa järjestelmässä jääkaapilla on erinomainen A-energiatehokkuusmerkki*. On todistettu, että jääkaappi kuluttaa vähemmän energiaa, mutta se ei tingitä sen suorituskykyä ja kestävyyttä. Näin sinun ei tarvitse huolehtia sähkölaskuista. Digitaalinen invertteritekniikka "Alan pisin invertteritakuu. Nauti korkeasta energiatehokkuudesta, hiljaisemmasta toiminnasta ja pitkäkestoisesta käytöstä. Toisin kuin perinteiset kompressorit, jotka joko käyvät tai eivät, digitaalinen invertterikompressori valitsee automaattisesti toimintanopeuden jäähdytystarpeen mukaan välillä 7 eri tasoilla. Tämän seurauksena laite on paljon hiljaisempi ja kuluttaa paljon vähemmän energiaa*. Se vähentää myös kulumista, joten se toimii kuin uusi 21 vuotta. Mielenrauhan vuoksi tarjoamme sille 20 vuoden takuun (kompressori vain), alan pisin takuu."

Sileä ja tyylikäs muotoilu SILMAINEN JA TYYLIKAS MUOTOILU Lisää tyyliä kotiisi. Jääkaapin puhdas ja moderni muotoilu sopii yhteen vakiokoon (syvyys 600 mm) kanssa, minkä ansiosta jääkaappi sopii yhteen muun keittiökalusteen kanssa. Kodinkoneessa on tyylikkäät litteät ovet ja selkeä takapinta. Minimalistisen ilmeen mukana tulee piilotettu näyttö, viiniteline sekä kauniit ruokalaatikot ja -laatikot*.

Asenna ovihyllyille enemmän ja isompia pulloja OVIHYLLYLÖIN SUOJAT PULLOT Tilavan ovihyllyn ansiosta sinun ei tarvitse käyttää tavallisia hyllyjä jopa neljän pintin pullojen säilyttämiseen. Voit säilyttää isoja pulloja ja juomapakkauksia leveämmässä ovihyllyssä.Näin voit kätevästi käyttää kaikkia suosikkijuomiasi milloin tahansa.

Ovi avautuu mukavasti PUHDETTU LUVI Sijoita jääkaappi minne tahansa. Voit avata Flushed Door -mallin oven 90 asteen kulmaan, jotta ovi ei osu seinään*. Näin voit sijoittaa jääkaapin haluamaasi paikkaan, eikä sinun tarvitse huolehtia sen avaamismahdollisuuksista.

Jääkaappi on helppo puhdistaa edestä, sisältä ja takaa PUHDISTA TAKA Jääkaapin takaseinän puhdistaminen on helpompaa ja turvallisempaa, koska sen mekanismien edessä on turvakansi, joka on helppo puhdistaa.

1 200 €

24

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!