Samsung VR30T80313W/WA

(Tilattavana)

Samsung VR30T80313W/WA, Siivous, Pölynimurit, Robottipölynimuri

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Samsung
Tyyppi Robottipölynimuri
Väri Valkoinen
Nettopaino (kg) 3,4 kg

Navigoi tarkasti ja puhdistaa tehokkaasti
LiDAR-sensori
Puhdista kotisi tehokkaammin ja perusteellisesti, koska se laskee sen sijainnin tarkasti ja optimoi kulkureittinsä. LiDAR-sensori jäljittää tarkasti Jet Botin sijainnin skannaamalla huoneen* ja keräämällä etäisyystietoja. Joten se liikkuu tehokkaasti ja kattaa kotisi paremmin**.

Vaivaton tehokas puhdistus
Tehokasta imurointia
Puhdista kotisi paljon tehokkaammin johdonmukaisesti voimakkaan imun kiitos digitaalisen invertterimoottorin ja Jet Cyclone monisykloni-rakenteen. Suurtehoharja puhdistaa myös kaikenlaiset lattiat, mukaan lukien kokolattiamaton ja kovapuun, ilman takkuamista.

Automaattinen imutehon hallinta
Intelligent Power Control
Puhdista kovat lattiat ja matot huolellisesti. Jet Botin älykäs virranhallinta tunnistaa pinnan tyypin ja pölyn määrän. Sitten se säätää imutehon automaattisesti perusteellista puhdistamista varten. Joten se lisää imutehoa syväpuhdistaen kokolattiamatot tehonsäätötekniikalla.

Tehokas puhdistus kaikentyyppisillä lattioilla
High-efficiency Brush
Puhdista matot ja kovat lattiat tehokkaammin ja vähemmällä takkuamisella. Robotti-imurin suurtehoharjassa on pehmeistä kudotuista tekstiileistä valmistettuja hienoja kuituja, mukaan lukien antistaattista hopeaa. Suurtehopoistimet myös hiovat pieniksi karvat, jotta ne eivät pääse takkuuntumaan harjan ympärille.

Helposti tyhjennettävä ja täysin pestävä roskasäiliö
Täysin pestävä roskasäiliö
Pidä pölysäiliö hygieenisesti puhtaana ja tyhjennä robotti-imurisi helposti. Koko 0,4 litran roskasäiliö, mukaan lukien monisyklonijärjestelmä, on täysin pestävä, joten se voidaan pitää puhtaana ja hygieenisenä.

Helppo kauko-ohjaus älypuhelimella
Päivitetty Wi-Fi-ohjaus
Ohjaa ja valvo Jet Botia milloin ja missä tahansa Wi-Fi-ohjauksella. SmartThings-apilla* voit ajastaa sen etänä imuroimaan valitut huoneet tai asettaa ei-mennä-alueita. Jet Liven avulla voit myös seurata reaaliaikaisesti, missä se imuroi, ja etätarkistaa kotisi.

Valitse valikoivasti imuroitavat huoneet
Select & Go
Maksimoi tehokkuus ja säästä aikaa valitsemalla tietyt puhdistettavat alueet Valitse ja mene -toiminnolla. Jet Bot tunnistaa huoneet ja voi imuroida ne valikoivasti huone kerrallaan varmistaen, että kotisi puhdistetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Rajoitettujen alueiden määrittäminen pääsyn estämiseksi
Ei-mennä -alue
Vältä arvokkaita huonekaluja, tiettyjä huoneita tai muita valitsemiasi alueita. SmartThings-apin* avulla voit luoda ”Ei-mennä -alueita" tai virtuaaliseiniä valitsemalla sijainnit kotisi kartalta. Ne estävät robottipölynimuria menemästä alueille fyysisiä esteitä asentamatta.

Imuroinnin edistymisen reaaliaikainen seuranta
Live siivousraportti
Tarkista Jet Botin edistyminen ja tila reaaliajassa SmartThings-apilla*. Live siivousraportin avulla voit nopeasti tarkastella sen liikkumista kotisi kartalla mistä tahansa. Voit nähdä, missä se on imuroinut, keskeyttää sen tai käskeä sitä pysähtymään. Voit myös tarkastella imurointihistoriaa.

409 €

8

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 7 €
  • Nouto Postista (Noudetaan lähimmästä postitoimipisteestä) 3 €
  • Itella SmartPOST - Pakettiautomaatti 3 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!