Bosch SPV6YMX01E

(Varastossa)

Uusi

Bosch SPV6YMX01E, Integroitavat kodinkoneet , Integroitavat astianpesukoneet, Täysin integroitavat astianpesukoneet 45 cm

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Päritolumaa Puola
Valmistaja Bosch
Nettopaino (kg) 35,8kg
Tyyppi Täysin kalustepeitteiset 45 cm
Energialuokka B
Vedenkulutus ( l ) 8,5
Täyttömäärä (astiastoa) 10
Melutaso (dB) 43
Pesuohjelmien määrä 7
3 koria On
Korkeus (mm) 815
Leveys (mm) 448
Syvyys (mm) 550

Sarja 6, Täysin integroitu astianpesukone, 45 cm

PerfectDry-toiminnolla varustettu astianpesukone varmistaa parhaan kuivaustuloksen, ja joustavien ja käytännöllisten täyttövaihtoehtojen ansiosta voit laittaa koneeseen kaikenlaisia ​​astioita.

PerfectDry: täydellisesti kuivatut astiat alhaisella energiankulutuksella; kuivaa jopa vaikeasti kuivuvat esineet.
Slimline VarioFlex Pro -korit & VarioDrawer Pro: lisää vaihtoehtoja koneen täyttöön.
Silence Plus - erityisen hiljainen 42 dB astianpesukone.
Home Connect - älykodin laitteet helpottavat arkea.
Suosikkitoiminto - valitse yksilöllinen toiminto yhdellä kosketuksella.

PerfectDry - Kuivaa astiat täydellisesti alhaisella energiankulutuksella.
Astianpesukonetta tyhjennettäessä jotkut astiat, erityisesti muoviastiat, voivat silti olla märkiä. PerfectDry-astianpesukone kuivaa astiat täysin käyttämällä zeoliittia, luonnollista mineraaliteknologiaa. Zeoliitti hyödyntää ilman kosteutta pesuohjelman aikana ja vapauttaa sen kuivana, lämpimänä ilmana kuivausjakson aikana. PerfectDryn avulla kuivatut astiat tulevat ulos koneesta alhaisella energiankulutuksella valmiina kaappiin.

Ohut VarioFlex Pro -korit ja VarioDrawer Pro - konetäyttö äärimmäisen joustavasti
Miksi jotkut astianpesukoneet on rakennettu ikään kuin söisit samaa ruokaa joka päivä? VarioFlex Pro -korimme ja VarioDrawer Pro ovat erilaisia. He nauttivat monipuolisuudesta yhtä paljon kuin sinäkin. Käytä punaisia ​​säätöpisteitä muuttaaksesi 10 sarjan taittopiikkiä ja joustavia elementtejä kaikilla tasoilla. Korkeussäädettävässä ylätelineessä on myös taitettava mukihylly ja 2 liukuestettä ja alemmassa telineessä yksi mukihylly ja lasiteline. VarioDraweriin mahtuu muutakin kuin pelkät ruokailuvälineet. Oikealla puolella oleva alasvetoosa luo ylimääräistä tilaa pienemmille mukeille ja kulhoille, kun taas pitkät keittiövälineet, kuten kauhat, lastat ja pihdit, mahtuvat silti turvallisesti laatikon joustavaan vasempaan reunaan. Näin sinulla on enemmän latausvaihtoehtoja kuin reseptikirjassa olevia ruokia.

Silence Plus 43 dB - Huomattavasti hiljainen astianpesu
Kukaan ei halua olla melun ympäröimänä. Jos arvostat myös hiljaisuutta, ratkaisuna on astianpesukone, jonka melutaso on vain 43 dB Silence Plus. Se toimii hämmästyttävän hiljaa ja takaa rauhallisen ympäristön keittiöösi.

Rackmatic
Kolminkertaisen Rackmatic-järjestelmän ansiosta yläkorin korkeutta voidaan helposti säätää jopa 5 cm, vaikka kone olisi täynnä. Tämä tarkoittaa entistä enemmän säätömahdollisuuksia ja suurempaa joustavuutta.

Ääniohjaus – Laitteesi kuuntelee sinua
Kumppanuuden ansiosta Amazon Alexan kanssa astianpesukonettasi voidaan ohjata myös äänellä. Tarkista, onko sopiva Home Connect -ominaisuus saatavilla maallesi ja kielellesi Alexa-sovelluksessa, ja aktivoi se yhdistääksesi Amazon Alexan kotilaitteeseesi.

Suosikkitoiminto - Valitse suosikkitoimintosi yhdellä kosketuksella
Ota kaikki irti älykkäästä astianpesukoneesta ja yksinkertaista arkeasi. Suosikkitoimintojen valinnan avulla voit asettaa eniten käytetyt ohjelmat ja asetukset suosikkiyhdistelmäksi. Ohjelmoitu asetus voidaan aloittaa Home Connect -sovelluksen kautta tai suoraan näytöltä. Voit esimerkiksi yhdistää Extra Dry -vaihtoehdon Eco 50° -ohjelmaan ja käynnistää astianpesukoneen yhdellä kosketuksella.

Tabletin laskuri
Se on erittäin hankalaa, kun haluat pestä astiat, mutta astianpesutabletit ovat yhtäkkiä loppuneet. Home Connect -sovelluksen tablettilaskuritoiminto seuraa kulutustasi ja ilmoittaa push-ilmoituksella, kun viimeisestä ostoksesta on jäljellä enää viisi tablettia. Uuden paketin voit tilata kätevästi suoran linkin kautta. Lopuksi astianpesukone, joka huolehtii itsestään.

Push-ilmoitukset
Astianpesuohjelman päättymisen odottaminen on ajanhukkaa ja voi aiheuttaa tarpeetonta stressiä, varsinkin jos sinulla on erittäin kiireinen aikataulu. Home Connect tulee apuun tarjoten mielenrauhaa ja auttaa käyttämään aikasi tuottavammin. Astianpesukone voi halutessaan lähettää push-ilmoituksia suoraan mobiililaitteeseesi, ilmoittaen ohjelman tilasta ja välittäen muuta hyödyllistä tietoa. Moniajo sekä kotona että ulkomailla on nyt hieman helpompaa.

Ladattavat ohjelmat - Lataa ohjelmia, jotka sopivat täydellisesti elämäntyyliisi.
Astianpesukonetta käytettäessä joskus käy niin, että pesuohjelmat eivät vastaa henkilökohtaisia ​​tarpeitasi. Ladattavilla ohjelmilla varustetut Bosch-astianpesukoneet tarjoavat sinulle mahdollisuuden ladata lisäohjelmia Home Connect -sovelluksen kautta. Ladattavien ohjelmien ansiosta voit aina valita haluamasi ohjelman, jotta voit joka kerta olla tyytyväinen pesutulokseen.

Ohjelma-avustaja - Älykäs ohjelman valinta
Mistä tiedät, mitä ohjelmaa tulee käyttää jokaiseen koneen kuormaan? Ohjelma-avustaja tekee päätöksenteon helpoksi. Vastaa vain muutamaan kysymykseen Home Connect -sovelluksessa astiasi tyypistä, likaisuudesta ja henkilökohtaisista energiatehokkuutta, kuivuusastetta, nopeutta ja melutasoa koskevista mieltymyksistä, niin järjestelmä suosittelee sopivaa ohjelmaa. Paina sitten Start, ja pian täysin puhtaat astiat odottavat sinua vähällä vaivalla.

TimeLight
TimeLight ilmoittaa, että astianpesukone on käynnissä ja heijastaa jäljellä olevan ajan lattialle. Lisäksi se näyttää myös syklin edistymisen.

Etädiagnostiikka – Etätuki toimintahäiriöiden varalta
Kun kodinkoneet eivät toimi niin kuin pitäisi, se voi aiheuttaa stressiä. Etädiagnostiikka tulee apuun täällä. Soita vain Bosch-huoltokumppanille, niin teknikko tarkastaa luvallasi laitteesi etänä, tunnistaa ongelma-alueen ja antaa selkeät neuvot ongelman ratkaisemiseksi. Jos ongelmaa ei voida ratkaista, teknikko tulee kotiisi kaikki tarvittavat varaosat ja korjaa ongelman. Älykäs tuki, älykkäät ratkaisut.

AquaStop - Unohda astianpesukoneen vuodot
Vuotokestävyys on astianpesukoneen olennainen ominaisuus. AquaStop-järjestelmämme tarjoaa luotettavan suojan vuodoilta. Jos anturi havaitsee vuodon, astianpesukone pysähtyy automaattisesti ja vesi pumpataan ulos kaksiseinäisen letkun kautta. AquaStop suojaa sinua vesivahingoilta laitteen koko käyttöiän ajan.

Ohut pullonpidike – Ei enää pullojen kaatumista.
Mitä hyötyä on uudelleenkäytettävistä pulloista, jos ne eivät mahdu astianpesukoneeseen? Slimline-malleissamme on taittuva listakiinnitys, joka varmistaa, että pullot ovat tiukasti paikoillaan ja puhdistuvat kunnolla oikein suunnattujen vesisuihkujen ansiosta. Kestävän elämäntavan on myös oltava yksinkertainen.

ActiveWater - Vähemmän vettä, vähemmän energiaa, parempi suorituskyky.
Boschin innovatiivinen ActiveWater-tekniikka maksimoi tehokkuuden ja takaa erinomaiset tulokset ja suojelee ympäristöä. Huolellisesti kohdistettu vedenjako, edistynyt suodatintekniikka, nopeampi lämmitys ja suurempi pumppuaukko parantavat vedenkiertoa auttavat ActiveWater-tekniikalla varustettuja astianpesukoneita saavuttamaan moitteettomia tuloksia.

EcoSilence Drive - järjetöntä astianpesua
Kodin pitäminen kunnossa voi olla vaikeaa, kun taas hiljaisuuden varmistaminen siellä on joskus suorastaan ​​mahdotonta. EcoSilence Drive -toiminnolla varustetut astianpesukoneemme puhdistavat erittäin tehokkaasti ja samalla erittäin hiljaisesti. Harjattomalla, energiaa säästävällä moottorilla, joka vähentää kitkamelua optimaalisesti, EcoSilence Drive varmistaa paljon pehmeämmän ja hiljaisemman toiminnan. Nyt voit nauttia sekä siisteydestä että hiljaisuudesta omassa kodissasi.

DosageAssist
DosageAssist varmistaa optimaaliset puhdistustulokset ja hiljaisemman pesun. Pesuainetabletti putoaa annostelijasta yläkoriin kiinnitetylle erityiselle alustalle, jossa se liukenee kokonaan.

Automaattiset ohjelmat - Sinun ei tarvitse enää arvailla itseäsi.
Eri konekuormituksissa on käytettävä erilaisia ​​pesuasetuksia. Väärä ohjelma ei hukkaa vain aikaa, vaan myös vettä ja energiaa. Boschin automaattiohjelmat säätävät automaattisesti veden lämpötilaa ja huuhteluaikaa pesuohjelman aikana astioiden likaisuusasteen ja -määrän perusteella. Tämä tarkoittaa, että vettä käytetään täsmälleen niin paljon kuin tarvitaan täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Soveltuu jokaiseen koneen pesuun napin painalluksella.

Testattu hygienialaatu - Vahvistettu hygieniatulos
Virukset, mukaan lukien koronavirus ja influenssavirus, tuhotaan tehokkaasti Eco 50 °C -ohjelmassa, jonka Integratiivisen hygienian ja virologian instituutti (tason 1 hygieniamerkki) on tarkastanut. Korkeamman lämpötilan ohjelmat voivat saavuttaa huomattavasti paremman hygieniatason ja tappaa tehokkaasti sitkeämpiä viruksia, kuten vaipallisia ja vaipattomia viruksia. Se on hyväksytty Intensive 70 °C ja Machine Care -huolto-ohjelmaan (tason 3 hygieniatarra).

779 €

16

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!