Pyri silittäessäsi välttämään seuraavia virheitä riippumatta siitä, pidätkö itseäsi silitysasiantuntijana vai et. 
Read More

Paras laite on juuri sinun elämäntyyliisi soveltuva. Toiset haluavat  erillisen pesukoneen ja kuivausrummun, toiset käyttävät ainoastaan pesukonetta ja luottavat sen sijaan pyykin ilmakuivaukseen. Niille, jotka haluavat maksimoida molempien tapojen hyödyt, sopii ihanteellisesti pesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmä.

Read More

Edestä ladattavissa koneissa on kuitenkin eräs merkittävä puute: ne keräävät hometta ja sen vuoksi myös epämiellyttävää hajua.

Edestä ladattavat koneet sulkeutuvat tiiviisti eikä vesi pääse vuotamaan niistä. Näin ollen ne luovat ihanteellisen ympäristön homesienten kasvulle. Koneisiin tehdyt viimeaikaiset parannukset ovat poistaneet suurimman osan näistä ongelmista, mutta hometta ja hajua saattaa kuitenkin esiintyä  vanhemmissa malleissa. 

Hyvä uutinen sitä vastoin on, että homeen muodostumista pystyy vähentämään tai jopa estämään kokonaan. 

Read More

Äänekäs jääkaappi saattaa käydä hermoille, erityisesti öiseen aikaan. Riippumatta siitä, onko jääkaappisi upouusi vai vanha, on tietyn tyyppinen meteli lähes varmaa. Koska jääkaapin on toimittava läpi vuorokauden, sen aiheuttama meteli on jatkuvaa. Seuraavassa löydät muutamia vinkkejä, joiden avulla saat jääkaapistasi hiljaisemman.

Read More

Automaattinen tai manuaalinen espressokone? Ohjeidemme avulla voit tehdä oikean valinnan.

Nykyään on tarjoilla useita espressokonetyyppejä, joista jokaisella on sekä hyvät että huonot puolensa. Tarkastelemme seuraavaksi tarkemmin automaattisia ja manuaalisia espressokoneita sekä syitä, miksi toista konetta pidetään parempana kuin toista.

Read More

Kuivuria ostaessasi sinun kannattaa miettiä, mitä toimintoja siinä arvostat. Kuivausrummun pääasialliset toiminnot tulee selvittää, sillä niiden avulla pystyt valitsemaan tarpeitasi vastaavan mallin. 

Read More

Monesti kuulee ihmeteltävän, minkä vuoksi tekstiilit tulisi höyryttää, vaikka silitysrauta ajaa saman asian. Usein myös kysytään, onko höyryttämällä todella mahdollista vaatteet puhtaiksi.

Lyhyt vastaus näihin kysymyksiin on, että höyryttäminen on tekstiileille PALJON ystävällisempi vaihtoehto kuin silittäminen ja KYLLÄ,  lisäksi se puhdistaa. Seuraavassa käsittelemme höyryttämisen pääasiallisia hyötyjä verrattuna silitykseen. 

Read More

Imuroinnissa on melko kova työ, erityisesti kodeissa ja toimistoissa. Pölynimurit saattavat olla painavia ja tilaa vieviä. Lisäksi niiden siirtäminen paikasta toiseen saattaa olla vaivalloista. Myös imurin  johdon vetäminen sen tyhjiöstä pistokkeeseen on epämukavaa.  Varsipölynimurit soveltuvat loistavasti koteihin, joissa halutaan päästä eroon perinteiseen pölynimuriin liittyvistä hankaluuksista. Ne ovat kompakteja, kevyeitä ja johdottomia. Lue lisää näiden pölynimureiden eduista!

Read More

Oletko huomannut, että edellisen illan ruokien hajut saattavat jäädä leijailemaan kotiin useiksi tunneiksi, vaikka ruoka on syöty, astiat tiskattu ja ruokailun jäljet siivottu? Monta tuntia pysyvä ruoanlaittohaju saattaa viitata vääränlaiseen ilmastointiin keittiössä tai huonoon ilmankiertoon kodissa.

Read More

Lasisten liesilevyjen käytössä on sekä hyvät että huonot puolensa. Miinusta on mm. se, etteivät ne kuumene yhtä nopeasti kuin kaasuliesi. Myös lämpötila ei ole säädettävissä yhtä tarkasti kuin kaasuhellassa. Plussaa lasinen liesi saa edullisemmasta asennuksesta sekä huomattavasti helpommasta puhdistuksesta, kun sen tekee säännöllisesti. 

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 57

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!