Oletko huomannut, että edellisen illan ruokien hajut saattavat jäädä leijailemaan kotiin useiksi tunneiksi, vaikka ruoka on syöty, astiat tiskattu ja ruokailun jäljet siivottu? Monta tuntia pysyvä ruoanlaittohaju saattaa viitata vääränlaiseen ilmastointiin keittiössä tai huonoon ilmankiertoon kodissa.

Read More

Lasisten liesilevyjen käytössä on sekä hyvät että huonot puolensa. Miinusta on mm. se, etteivät ne kuumene yhtä nopeasti kuin kaasuliesi. Myös lämpötila ei ole säädettävissä yhtä tarkasti kuin kaasuhellassa. Plussaa lasinen liesi saa edullisemmasta asennuksesta sekä huomattavasti helpommasta puhdistuksesta, kun sen tekee säännöllisesti. 

Read More

Etkö ole varma, miten uuni pitäisi puhdistaa tai mistä aloittaa? Puhdistus saattaa vaikuttaa liian vaikealta, mutta kiiltävän puhdas uuni ja paremman makuinen ruoka on vaivan arvoista. Onneksi uunin syväpuhdistus ei todellisuudessa ole niin pelottavaa kuin voisi luulla. Alkaen helposta napinpainalluksesta rasvan sulattaviin aineisiin – tästä tekstistä löydät kaiken, mikä sinun tulisi tietää uunin puhdistuksesta.

Read More

Nykyaikaiset pesukoneet saattavat erilaisine säätönappuloineen ja  valintapyörineen olla hankalia. Mikäli olemassaolevan tai tulevan pesukoneesi ohjelmat aiheuttavat epävarmuutta, tämä ohje on tarkoitettu juuri sinulle. 

Read More

Kuluttajien, jotka etsivät edullista jääkaappia, pesukonetta tai televisiota erilaisten alennuskampanjoiden aikana, kannattaisi tarkistaa laitteidensa energiatehokkuus, jotta säästöä tulisi vieläkin enemmän.

Suurin osa kotitalouksista maksaa energiastaan enemmän kuin kannattaisi. Mikäli viimeiset ennusteet osoittautuvat oikeiksi, tulevat he jatkamaan tätä vielä jonkin aikaa. 

Read More

Jääkaappi on tiettävästi eniten käytetty laite kodeissa. Varmasti eteen tulee päiviä, jolloin ei tarvitse lämmittää ylijäämäruokaa mikroaaltouunissa tai käynnistää pyykinpesukonetta. Hyvä jääkaappi sitä vastoin tekee elämästäsi hieman helpompaa joka päivä.

Read More

Harkitsee seuraavia askelia, jos haluat vähentää energiankäyttöä, pitää kodin laskut alhaisina sekä harrastaa ympäristöystävällisempää elämäntyyliä.

Read More

Valitse pyykinpesutarpeitasi parhaiten vastaava pesukone näiden pesukoneen osto-ohjeiden avulla.

Read More

Ovatko kastiketahrat jämähtäneet jääkaappisi hyllyihin? Onko lähes tyhjä ketsuppipullo ollut vuodesta 2010 kiinni jääkaappisi takaseinässä? Luettuasi tämän ohjeen tiedät, miten puhdistaa jääkaappi perusteellisesti.

Read More

Lattian puhdistaminen on aina epämieluisa tehtävä ja se saattaa tuntua vaivalloiselta ja tylsältä. Nykypäivän hektisessä yhteiskunnassa se vie myös liikaa aikaa. Sen vuoksi robottipölynimurin hankinta on monelle ihanteellinen mahdollisuus päästä eroon imuroinnista ja saada koti siistiksi käyttämättä siihen liikaa aikaa tai energiaa.

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 49

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!