Whrilpool on tuonut markkinoille erityisen ylpeitä uusia jääkaappi malleja!  Tutustu tarkemmin, miten mukavia ja helppokäyttöisiä nämä uudet, modernit jääkaapit ovat! 

Read More

Millä tavoin nämä liesityypit eroavat toisistaan sekä niiden tärkeämmät plussat ja miinukset.

Read More


Kyllä vain tarvitsee, jos haluaa säilyttää koneen pitkän eliniän. Erityisesti likaa, kuten hometta, tuppaa kerääntymään edestä ladattaviin pesukoneisiin.

Read More

Kuinka tehdä oikea valinta: ostaa erillinen pesukone ja kuivausrumpu tai yksi kone, joka pystyy sekä pesuun että kuivaukseen?

Read More

4 kysymystä auttaa valitsemaan sopivimman jääkaapin! 

Read More

On 10 vinkkiä, joita voit käyttää varmistaaksesi, että pyykkit on moitteettomasti puhtaat ja pysyy uudena pitkään.

Read More

Noin kahden vuosikymmenen ajan euroopanlaajuisesti käytössä ollutta kodinkoneiden energiamerkintää on viime aikoina uudistettu, sillä laitteiden energiatehokkuustasot ovat muuttuneet. Tämän vuoksi maaliskuun 1. päivästä alkaen pesukoneissa, kuivureissa, jääkaapeissa ja astianpesukoneissa otetaan käyttöön uudistuneet energiamerkinnät, joiden mukaan aikaisemmin A+++ -luokkaan kuuluva kone saattaa jäädä D- tai E -luokkaan.

Read More

Pyykinpesukoneen tulisi muuttaa elämämme helpommaksi, ei hankaloittaa sitä. Jossakin elinkaarensa vaiheessa pesukone vain alkaa toimimaan huonosti – se ei ainoastaan jätä pyykkiä likaiseksi, vaan saattaa jopa repiä sen rikki. Mistä merkeistä voi päätellä, ettei pesukone enää toimi kovin pitkään ja se tulisi vaihtaa uuteen? 

Read More

Astianpesukoneen valinnassa kahtena tärkeimpänä tekijänä voidaan pitää koneen mittoja ja sen tilavuutta. 

Read More
Uuden sukupolven kodinkoneet ovat älykkäitä, taloudellisia ja lisäävät mukavuutta elämääsi joka askeleella!
Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 35

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!