Tällä kertakäyttökulutuksen aikakaudella, ruoan oikeanlaisen säilyttämisen avulla voidaan elintarvikkeet saada säilymään pidempään. Jääkaapin eri osissa lämpötila saattaa huomattavasti vaihdella. Tämän vuoksi on tärkeää tietää, millä hyllyillä eri elintarvikkeita tulisi säilyttää. 

Read More

Unohda sotkeminen!

20.5.2019 11.19

Electroluxin tuotevalikoimasta löydät uuden Well S7 ikkuna- ja pintapuhdistimen, jolla saat tehokkaasti puhtaiksi lasin, keraamiset laatat, peilit sekä muut pinnat. Pesuri ei vuoda eikä valutaedes nurinpäin ollessaan ja puhdistaa jättämättä raitoja tai vesijälkiä.

Read More

Kaikkia Electrolux uuni ja tasopaketti ostajia odottaa lahja: 5-osainen grillausvälinesetti -  jokaisen grillimestarin unelma! ;) Älä ajattele kauan, koska lahjat ovat vain nopeimmille.

Read More

Pesukone rikkoo vaatteita?

30.4.2019 11.29

Oletko huomannut pyykissäsi pieniä reikiä konepesun jäljiltä, aivan kuin ne olisivat vaatekoiden puremia? Mikä niiden aiheuttaja voisi olla?

Read More

Jotta suursiivous sujuisi huolettomasti ja kaikki siivousvälineet olisi ajoissa olemassa, olemme tehneet useita Kärcherin puhdistuslaitteiden hintoja jopa 30% halvemmaksi. Laajaa valikoima laadukkaita Kärcherin puhdistuslaitteita odottaa Sinua!

Read More

Sinä ostat pesukoneen, me annamme lisäksi lahjan!

Read More

Ostaessasi Electrolux pesukonen tai pesutornin, saat lahjaksi Arielin ja Lenorin lahjasettin,
mikä tarkoitta 100 ilmaista pyykinpesua.

100 ilmaista pyykinpesua

Read More

Jokainen BOSCH pesutornin tai pyykinpesukonen-kuivausrummun yhdistelmän ostaja  saa kaupan päälle lahjaksi Viledan silitylaudan.

Vileda

Read More

Kuten kaikki kodinkoneet, myös uunit muuttuvat jatkuvasti viisaammiksi ja paremmiksi. Itsenäinen, mahdollisimman paljon päätöksiä tekevä uuni säästää myös emännältä aikaa.

Read More

Whirlpoolin astianpesukoneen ostaja saa lahjana mukana 3pkt Fairy Platinum Lemon astianpesukapseleita,
mikä tarkoittaa 198 ilmaista asitanpesua.

Fayri

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 16

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!