Vaikka pyykin kuivatus narulla tai kuivaustelineessä tuntuukin alussa ekologiselta kannalta oikeana ja säästäväisempänä kuin rumpukuivaus, ei se välttämättä nykyään pidä enää paikkaansa. Todellisuudessa nykyiset kuivausrummut auttavat säästämään energiaa, sillä ne toimivat samalla myös silitysrautana, kun niissä oleva höyrytysohjelma vähentää vaatteiden rypistymistä. Höyryn käytön pyykinhuoltolaitteissa voidaan sanoa olevan myös terveellisempää, sillä tällöin niissä käytetään vähemmän kemiallisia aineita.

Read More


Farkut ovat aina muodissa! Tässä on sinulle joitakin farkkujen huoltovinkkejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta myös vanhat farkut näyttäisivät uusilta. 

Read More

Electrolux tuo lisäarvoa

30.10.2019 19.27

Electrolux tuo lisäarvoa jokaiselle ostolle! Tutustu kampanjatarjoukseen täällä!

Read More

Nykyaikaisissa pesukoneissa voi pestää sekä pehmoleluja että joogamattoja, entä käyttäjän vinkkien lisääminen koneen viisauteen pidentää suosikkipuseron tai revittyjen farkkujen mahdollista elinikää huomattavasti. Oikean pyykinpesun vinkkejä jakaavat LG-teknologiayritksen asiantuntijat.

Read More

Ennen kahvinkeittimen ostoa on syytä miettiä, mitä siltä odottaa, missä ja miten usein sille tulee käyttöä, mitä kahvijuomia sillä valmistetaan sekä tietysti se, kuinka paljon keittimestä on valmis maksamaan.

Read More

Boschin - laadukkaat uunit ovat aina hyvä valinta. Tällä kertaa se on kuitenkin erityisen kannattava hankinta, koska uunin ostajalle toimitetaan lahjaksi kätevät teleskooppikiskot.

Read More


Kuumana kesäpäivänä ei ole todennäköisesti olemassa mitään parempaa kuin itsetehty jäätelö. Oletko kokeillut? Jaa kommenteissa oman lempijäätelösi resepti ???? – jotta toisetkin voivat kokeilla sitä!

Read More

Yleisin syy pesukoneen pahaan hajuun on sinne kertyvä kosteus. Miten sitä voi ehkäistä?

Read More

Meneillään on kesäkurpitsakausi ja olisi suorastaan synti olla hyödyntämättä tätä terveellistä vihannesta. Kesäkurpitsasta saa erinomaisia ruokia, joista yksi – kesäkurpitsa-tuorejuustososekeitto – löytyy tästä. Keitto valmistuu nopeasti sekä helposti ja vie kielen mennessään!

Read More

Kokosimme yhteen kuusi yleisintä jääkaappeihin liittyvää kysymystä. Alta löydät joitakin suosituksia, jotka takaavat, että jääkaappisi on aina toimintakunnossa ja palvelee sinua pitkään.

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 20

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!