Osta nyt eKodinkoneet verkkokaupasta Electrolux kodinkoneita ja jos olet onnekas, voitat takaisin 500 € ostosummastasi!

Read More

Electrolux intuitiiviset keittiökoneet tuo huippuravintolan maun keittiöösi, ja tämä kaikki leikkisästi helposti. Jotta sinulla olisi enemmän aikaa aktiviteetteihin, joista todella nautit.

Read More

Hob2Hood mahdollistaa aromaattisten ruokein paistamisen siten, ettei koko koti tuoksu ruoalta.

Read More

LG Electronicsin teettämästä tutkimuksesta kävi ilmi, että 70 prosenttia suomalaisten kodinkoneista on energiaa säästäviä, mutta lähes viidesosa kyselyyn vastanneista kertoi, ettei tiedä mitään kodinkoneiden veden ja sähkön tarpeesta.

Read More


Muodit tulevat ja menevät, mutta valkoinen paita on aina muodissa. Nyt paidan säilyttäminen raikkaana ja kirkkaan valkoisena on helppoa myös ilman kemiallista puhdistusta.

Read More


Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon pesua

inetta erilaiset pyykit tarvitsevat? Luonnollisesti pesuaineen määrään vaikuttavat pestävän pyykin määrä sekä niiden  materiaali.

Read More

Edellä mainittuun kysymykseen vastauksena on ehdottomasti astianpesukone. Astioiden käsin tiskaaminen juoksevalla vedellä on kaikkein tehottominta. Konepesussa yhteen pesukertaan kuluu noin 10 litraa vettä. Saman astiamäärän tiskaaminen juoksevalla hanavedellä vie jopa 70 litraa vettä.

Read More

On mukava syödä ja mukava myös kokata, mutta keittiö pintojen puhdistaminen on usein tylsää ja aikaa vievää. Työ erityisen vaivalloista silloin kun keittiön pinnoilla oleva rasva on jo kuivunut ja sitä on vaikea saada pois. Onneksi on olemassa käteviä vinkkejä, mitä käyttämällä saa helposti pois myös vaikeat tahrat.

Read More

Vaikka pyykin kuivatus narulla tai kuivaustelineessä tuntuukin alussa ekologiselta kannalta oikeana ja säästäväisempänä kuin rumpukuivaus, ei se välttämättä nykyään pidä enää paikkaansa. Todellisuudessa nykyiset kuivausrummut auttavat säästämään energiaa, sillä ne toimivat samalla myös silitysrautana, kun niissä oleva höyrytysohjelma vähentää vaatteiden rypistymistä. Höyryn käytön pyykinhuoltolaitteissa voidaan sanoa olevan myös terveellisempää, sillä tällöin niissä käytetään vähemmän kemiallisia aineita.

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 27

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!