Nykyaikaisissa pesukoneissa voi pestää sekä pehmoleluja että joogamattoja, entä käyttäjän vinkkien lisääminen koneen viisauteen pidentää suosikkipuseron tai revittyjen farkkujen mahdollista elinikää huomattavasti. Oikean pyykinpesun vinkkejä jakaavat LG-teknologiayritksen asiantuntijat.

Read More

Ennen kahvinkeittimen ostoa on syytä miettiä, mitä siltä odottaa, missä ja miten usein sille tulee käyttöä, mitä kahvijuomia sillä valmistetaan sekä tietysti se, kuinka paljon keittimestä on valmis maksamaan.

Read More

Electrolux 100 juhlat jatkuvat ja kaikki, jotka ostavat elokuussa minkä tahansa Electrolux uuni- ja liesitaso yhdistelmän tai yhdistävät sen oikeaan uunin- ja liesitason, saavat lahjaksi upean 5-osaisen grillausvälinesettin.

Read More


Suositus uuni- ja liesitason ostamiseen elokuussa on ehdottomasti Candy, koska jokainen uuni- ja liesitason yhdistelmän ostaja saa lahjaksi Candy’n liesituuletimen.

Read More

Jos ostat Electroux- tai AEG-astianpesukoneen jolla on kolme koria, saat mukana lahjana pesukapselit, josta jatkuu koko vuoden.

Read More

Boschin - laadukkaat uunit ovat aina hyvä valinta. Tällä kertaa se on kuitenkin erityisen kannattava hankinta, koska uunin ostajalle toimitetaan lahjaksi kätevät teleskooppikiskot.

Read More


Kuumana kesäpäivänä ei ole todennäköisesti olemassa mitään parempaa kuin itsetehty jäätelö. Oletko kokeillut? Jaa kommenteissa oman lempijäätelösi resepti ???? – jotta toisetkin voivat kokeilla sitä!

Read More

Meneillään on kesäkurpitsakausi ja olisi suorastaan synti olla hyödyntämättä tätä terveellistä vihannesta. Kesäkurpitsasta saa erinomaisia ruokia, joista yksi – kesäkurpitsa-tuorejuustososekeitto – löytyy tästä. Keitto valmistuu nopeasti sekä helposti ja vie kielen mennessään!

Read More

Kokosimme yhteen kuusi yleisintä jääkaappeihin liittyvää kysymystä. Alta löydät joitakin suosituksia, jotka takaavat, että jääkaappisi on aina toimintakunnossa ja palvelee sinua pitkään.

Read More

Jääkaapin eri osissa lämpötila saattaa huomattavasti vaihdella. Tämän vuoksi on tärkeää tietää, millä hyllyillä eri elintarvikkeita tulisi säilyttää. 

Tällä kertakäyttökulutuksen aikakaudella, ruoan oikeanlaisen säilyttämisen avulla voidaan elintarvikkeet saada säilymään pidempään.

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 25

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!