Bosch WTX8HEL9SN

(Varastossa)

Bosch WTX8HEL9SN, Kodinkoneet, Kuivausrummut, Kuivausrumpu lämpöpumppu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Bosch
Nettopaino 59,16 kg
Tyypi Kuivausrumpu lämpöpumpulla
Energialuokka A+++
Max täyttömäärä (kg) 9
Korkeus (cm) 84,2
Leveys (cm) 60
Syvyys (cm) 60

Home Professional Auto Dry -kuivausrumpu Smart Dry - ja Iron Assist -toiminnoilla: kaikkien aikojen helppokäyttöisin ja älykkäin kuivausrumpu.
AutoClean-tekniikka: ei nukkasihtiä luukussa, joten säännöllinen puhdistustarve on huomattavasti pienempi.
Smart Dry: automaattinen kuivausohjelman valinta viimeisimmän pesuohjelman perusteella.
Iron Assist: Hellävarainen höyrykäsittely kuivalle pyykille, kuten paitapuseroille tai puvulle. Iron Assist pehmentää pyykkiä ja oikoo ryppyjä, jolloin silityksen tarve vähenee tai poistuu kokonaan.
AutoDry-kuivaus: täsmällinen ja hellävarainen kuivaus, joka jättää pyykkisi juuri niin kuivaksi tai kosteaksi kuin haluat.
Home Connect: verkkoon yhdistettävä kodinkone, jota voit ohjata myös puhelimellasi tai tablettitietokoneella. Uudet lisätoiminnot helpottavat elämää.
Kori villa-tekstiilien ja urheilujalkineiden kuivaamiseen
Sisävalaistus: LED
TouchControl-valitsimet: Rypistymissuoja, 24 h ajastin

Sensitive Drying System hellävaraiseen pyykkien kuivaukseen.
Sensitive Drying System -järjestelmän hellävaraisessa rummussa pyykit eivät ole tasaisesti, vaan lämmin ilma kulkee niiden läpi joka puolelta ja aaltomaiset soft-olakkeet sekoittavat niitä kevyesti. Tulos: pehmeät vaatteet ilman ryppyjä.

Connectivity
Fiksu energianhallintajärjestelmä.
Voimme valita kodinkoneemme, mutta emme aina pysty vaikuttamaan niiden energiankulutukseen. Home Connect -sovelluksen Flex Start -toiminto auttaa sinua käyttämään kodinkoneitasi energiatehokkaimmin. Jos käytössäsi on EEBUS-pohjainen energianhallintajärjestelmää, voit valita sen perusteella ajanjakson, jolloin saatavilla on paras energianlähde kodinkoneillesi – eli milloin haluat kodinkoneittesi käynnistyvän. Vihdoinkin kodinkoneet ajattelevat kanssasi vihreästi.

Henkilökohtainen kuivausasiantuntijasi.
Joskus oikean kuivausohjelman valinta saattaa olla hämmentävää, ja pesun lopputulos on kaikkea muuta kuin täydellinen. Home Connect -sovelluksen Easy Start lopettaa arvuutteelun ja suosittelee sinulle juuri sopivan kuivausohjelman joka kerta – suoraan mobiililaitteeseesi. Sinun tarvitsee vain syöttää tekstiilityyppi ja toivomasi kuivuusaste sovellukseen, ja Home Connect huolehtii lopusta. Saat täydellisen tuloksen, kuivauksesta kuivaukseen.

Tietää automaattisesti milloin pyykkisi on kuivaa.
Boschin kuivausrummut ja kuivaavat pyykinpesukoneet, joissa on AutoDry-toiminto, kuivaavat jopa kymmenen kiloa vaatteita hellävaraisesti juuri niin kuivaksi kuin haluat. Voit valita asetuksista haluamasi kuivuusasteen: joko heti kaappikuivaksi tai vain sen verran kuiviksi, että vaatteet voi silittää. Tunnistimet mittaavat lämpötilaa ja kosteutta, jolloin ne suojaavat pyykkiäsi liian korkeilta lämpötiloilta, ylikuivaamiselta ja kutistumiselta.

ComfortControl Plus: helppo käyttää intuitiivisella käyttöpaneelilla.
Comfort Control Plus -ohjaus on helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä. Korkearesoluutioisen TFT-tekstinäytön selkeä teksti ja symbolit antavat kattavaa tietoa ohjelman vaiheista.

Eristä huolenpitoa villatekstiileille.
Villapaidat voidaan kääriä löyhästi villakorin ympärille, joka ripustetaan kuivausrumpuun. Tämän ansiosta huopuminen ja kutistuminen jäävät historiaan. Villakori säästää myös kuivausaikaa jopa 75 %, ja siinä voi kuivata myös syntteettisistä materiaaleista valmistettuja urheilujalkineita.

Säästö
Nykyaikaisten tekstiilien kunto-ohjelma.
Optimaalinen tapa modernien mikrokuitujen ja värillisten materiaalien hoitoon. Erityisen hellävarainen, sillä pesulämpötilan voi valita kylmästä 40 asteeseen. Lyhyt linkous ja nopea kuivaus lopuksi vähentävät myös ryppyyntymistä.

Erikoisohjelmat: Puuvilla, Paidat, Smart Dry, Untuva, Hienopesu/Silkki, Pyyhkeet, 1 Kauluspaita Iron Assist, 5 Kauluspaitaa Iron Assist, Business Iron Assist, Mix, Pika 40', Sport, Peitot, Synteettiset, Villan kuivaus korissa, Villan viimeistely, Lisää ohjelmia, Aikaohjelma kylmä, Aikaohjelma lämmin

1 499 €

30

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!