Haier HW70-B14929-S

(Tilattavana)

Uusi

Haier HW70-B14929-S, Kodinkoneet, Pyykinpesukoneet, Edestä täytettävät pesukoneet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Haier
Nettopaino 61kg
Tyyppi Edestä täytettävä
Väri Valkoinen
Energialuokka A
Pesutulosluokka B
Täyttömäärä max 7 kg
Max linkousnopeus 1400 kierr/min
Inverter-moottori on
Näyttö on
Ajastin on
Korkeus (сm) 85
Leveys (cm) 60
Syvyys (cm) 52

Haier I-Pro Series 3
I-Pro Series 3 -pesukone tarjoaa teknisesti edistyksellisiä ratkaisuja, jotka on suunniteltu juuri kotikäyttäjän tarpeisiin ainutlaatuisen ja erinomaisen pesukokemuksen saavuttamiseksi. ABT-teknologian® (VDE-instituutin sertifioima) ansiosta I-Pro Series 3 eliminoi 99,9 % bakteereista ja varmistaa näin täydellisen hygienian vaatteillesi. Energiansäästön takaa patentoitu Direct Motion -moottoritekniikka, joka vähentää merkittävästi energian ja veden kulutusta sekä erittäin hiljaisen toiminnan. Haier I-Pro Series 3 on todella pesukone niille, jotka etsivät ammattimaisia ​​pesutuloksia poistumatta kotoa.

Ammattimaiset tulokset kotona
Refresh-ohjelmat virkistävät vaatteesi, myös herkät, erittäin tehokkaalla ja innovatiivisella tavalla käyttämällä höyrytekniikkaa hajujen, hienon pölyn ja allergeenien poistamiseen samalla, kun ne vähentävät ryppyjä ja pehmentävät kankaita.

A-luokan pesukoneen valinta
tarkoittaa energian säästämistä, tehokkuuden lisäämistä ja ympäristönsuojelua. A-luokan pesukone takaa vähintään 51 % pienemmän energiankulutuksen G-luokkaan verrattuna
koneen kanssa. Poikkeuksellisen kestävä pesukone Haier Direct Motion -moottorit on suunniteltu ja valmistettu kestämään.

25 vuoden takuu!
Sähkömagneettien ohjaama hihnaton moottori sijaitsee suoraan rummun akselilla, mikä vähentää merkittävästi melua, tärinää, energian ja veden kulutusta ja lisää samalla kestävyyttä. Kansainvälisen patentin ansiosta Direct Motion -moottoritekniikka on luokkansa paras ja suoran liikeohjauksen ansiosta simuloi herkimmänkin käsienpesun. Tämän korkean laadun ansiosta Haier tarjoaa 25 vuoden takuun kaikille Direct Motion -moottoreille.

Antimikrobinen suoja

Ainutlaatuinen päällinen, joka suojaa Haier-pesukoneita. Antibakteerinen käsittely (ABT)® suojaa homeelta ja bakteereilta paikoissa, joissa on suurin riski, pesuainelokero ja täyttöä avaava tiiviste nostaen pesuohjelman hygieniaa jopa 99,9 %.

Viimeistele pesu aikataulusi mukaan
Erittäin kätevä ominaisuus, jonka avulla voit valita, milloin haluat lopettaa pesuohjelman. Päätä vain, milloin haluat ohjelman päättyvän, ja pesukone laskee automaattisesti oikean aloitusajan. Nyt voit olla varma, että päivittäinen pyykkisi vastaa elämäntapaasi, ei päinvastoin!

Poikkeuksellinen tehokkuus automaattisen punnituksen ansiosta
Sisäinen digitaalinen vaaka punnitsee pyykin ja säätää automaattisesti sopivan vedenkulutuksen ja syklin ajan. Direct Motion -moottori on ihanteellinen myös kevyempiin kuormiin ja takaa erinomaiset tulokset ja minimaalisen energiankulutuksen. Tämä on toinen Haierin älykäs ratkaisu, joka todella tekee eron.

Täydellinen pesu 15 minuutissa Quick 15 -ohjelmalla voit pestä vaatteesi tehokkaasti vain 15 minuutissa: paras ja nopea kompromissi, kun sinulla on aikaa vähän tai haluat vain virkistää vaatteesi.

Leveä aukko helpottaa pyykin lataamista ja purkamista
Tämän pesukoneen 36 cm leveä täyttöaukko on yksi markkinoiden suurimmista. Se on suunniteltu erityisesti mukavaan käyttöön, mikä tekee isommankin pyykin lataamisesta ja purkamisesta paljon helpompaa kuin vakiokokoiset pesukoneen aukot.

479 €

10

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

E-kodinkoneen lisätakuu enintään 5 vuodeksi.

Maksullinen lisätakuu +3 vuotta astuu voimaan lakisääteisen kahden vuoden reklamaatioajan umpeuduttua

Palvelut

Asennuksen saatavuuskysely. Asennuspaikan postinumero

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 30 €
  • 40 €
  • 85 €
  • 125 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!