Philips GC4905/40

(Tilattavana)

Philips GC4905/40, Pienkoneet , Silityslaitteet, Silityraudat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Philips
Tyypi Silityraudat
Teho 3000 W
Väri Pinki

3000 W, lämpenee nopeasti
Lämpenee nopeasti ja toimii tehokkaasti.

Jopa 55 g/min höyryntuotto poistaa rypyt tehokkaasti
Voimakas ja tasainen höyryntuotto poistaa rypyt nopeammin

Jopa 240 gramman lisähöyry poistaa sitkeät rypyt
Uppoaa kankaaseen syvälle ja silottaa itsepintaiset rypyt vaivattomasti.

SteamGlide Elite-pohja takaa vaivattoman liukumisen kaikilla kankailla
Ainutlaatuisen titaanikerroksen ja kuusikerroksisen pinnoitteen ansiosta SteamGlide Elite - pohja liukuu vaivattomasti kaikenlaisilla kankailla. Naarmuuntumaton ja tarttumaton pohja on myös helppo pitää puhtaana.

Virta katkeaa automaattisesti, jos höyrysilitysrautaa ei ole vähään aikaan liikutettu
Et enää joudu olemaan huolissasi siitä, unohditko silitysraudan päälle, kun lähdit kotoa. Tämän höyrysilitysraudan virta katkeaa automaattisesti, kun jätät sen paikoilleen. Jos silitysrauta jätetään pohjalevy alaspäin, se sammuu automaattisesti 30 sekunnin kuluttua. Jos se on jätetty telineeseen, se sammuu kahdeksan minuutin kuluttua.

Tippalukon ansiosta vaatteisiin ei tule vesiläikkiä
Tippalukon ansiosta voit silittää herkkiä kankaita matalilla lämpötiloilla tarvitsematta varoa vesipisaroiden aiheuttamia tahroja.

Sisäinen kalkinpoisto takaa pitkäkestoisen höyrytehon
Voit lisätä silitysrautaan tavallista kraanavettä. Sisäinen Calc-clean-toiminto ehkäisee kalkin ja kalkkihiukkasten kertymistä ja säilyttää siten täyden tehonsa.

3000 W, lämpenee nopeastiLämpenee nopeasti ja toimii tehokkaasti.
Jopa 55 g/min höyryntuotto poistaa rypyt tehokkaastiVoimakas ja tasainen höyryntuotto poistaa rypyt nopeammin
Jopa 240 gramman lisähöyry poistaa sitkeät rypytUppoaa kankaaseen syvälle ja silottaa itsepintaiset rypyt vaivattomasti.
SteamGlide Elite-pohja takaa vaivattoman liukumisen kaikilla kankaillaAinutlaatuisen titaanikerroksen ja kuusikerroksisen pinnoitteen ansiosta SteamGlide Elite - pohja liukuu vaivattomasti kaikenlaisilla kankailla. Naarmuuntumaton ja tarttumaton pohja on myös helppo pitää puhtaana.
Virta katkeaa automaattisesti, jos höyrysilitysrautaa ei ole vähään aikaan liikutettuEt enää joudu olemaan huolissasi siitä, unohditko silitysraudan päälle, kun lähdit kotoa. Tämän höyrysilitysraudan virta katkeaa automaattisesti, kun jätät sen paikoilleen. Jos silitysrauta jätetään pohjalevy alaspäin, se sammuu automaattisesti 30 sekunnin kuluttua. Jos se on jätetty telineeseen, se sammuu kahdeksan minuutin kuluttua.
Tippalukon ansiosta vaatteisiin ei tule vesiläikkiäTippalukon ansiosta voit silittää herkkiä kankaita matalilla lämpötiloilla tarvitsematta varoa vesipisaroiden aiheuttamia tahroja.
Sisäinen kalkinpoisto takaa pitkäkestoisen höyrytehonVoit lisätä silitysrautaan tavallista kraanavettä. Sisäinen Calc-clean-toiminto ehkäisee kalkin ja kalkkihiukkasten kertymistä ja säilyttää siten täyden tehonsa.

89 €

2

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 7 €
  • Nouto Postista (Noudetaan lähimmästä postitoimipisteestä) 3 €
  • Itella SmartPOST - Pakettiautomaatti 3 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!