Philips FC8578/09

(Tilattavana)

Philips FC8578/09, Siivous, Pölynimurit, Pölynimurit pölypussilla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Valmistaja Philips
Tyyppi Pölynimurit pölypussilla
Väri Musta
Liitäntäteho, maksimi (W) 650
Energialuokka A
Tyyppi Pölypussi
Pölypussin tyyppi S-bag Classic Long
Työskentelysäde (m) 9
Äänitehotaso (dB) 77
Nettopaino (kg) 5,2

AirflowMax-tekniikka pitää yllä vahvaa imutehoa pidempään.
AirflowMax-teknologian avulla imuteho pysyy hyvänä pidempään, jotta voit käyttää pölypussia siihen asti kunnes se on täysi. Teknologia perustuu kolmeen älykkääseen rakenteeseen: Pölynimurin säiliön sisäpuolen poimutettu pinta vaikuttaa ilman ulostuloon ja varmistaa, että koko pussin pinta käytetään hyväksi. Erikoismuotoiltu pölysäiliö varmistaa, että pölypussin taitteet suoristuvat ja kestävä kuiturakenne estää pölypussin tukkeutumista imien pölyä ilman, että pussin huokoset tukkeutuvat. Se vaikuttaa vahvan imukyvyn säilymiseen koko imuroinnin aikana.

3-in-1 Triactive-suutin kerää karkea- ja hienojakoisen pölyn
3-In-1-suuttimessa on kolme sisäistä toimintoa, jotka helpottavat ja optimoivat siivoamista. Suuttimessa on erityisesti muotoiltu pohja, jonka avulla se voi avata maton hapsuja ja puhdistaa syvältä. Etupuolen suuri aukko varmistaa, että suuremmat partikkelit voidaan imeä sisään samalla, kun kaksi sivuharjaa auttaa imuria pääsemään käsiksi pölyyn kapeissakin paikoissa tai huonekalujen ja sienien lähellä.

Lisävarusteet sisällä – aina käytettävissä
Imurin sisällä on lisävarusteita, joten et joudu kantamaan käteviä lisäosia mukanasi siivotessasi. Pehmeä imuriharja on sijoitettu kätevästi laitteen kahvaan.

ActiveLock-liitännät helpottavat siivouksen eri vaiheita
ActiveLock-liitäntöjen ansiosta voit helposti kiinnittää erilaisia suuttimia ja lisävarusteita teleskooppivarteen siivotessasi.

Pehmeä suoja säästää huonekaluja ja seiniä
Pehmeän suojan ansiosta et joudu olemaan huolissasi huonekaluista tai seinistä imuroidessasi. Suoja ehkäisee nurkkaan jumiutumista, tekee siivoamisesta helpompaa ja auttaa pitämään sisustuksesi kunnossa.

Vähemmän pussin vaihtoja suuren 4 litran pölysäiliön ansiosta
Erikoismuotoiltu 4 litran pölysäiliö antaa mahdollisuuden käyttää pölypussia paremmin ja siivota pidempään ennen sen vaihtoa.

Allergiasuodatin kerää jopa 99,9 % kaikista pienistä hiukkasista – ECARF-sertifikaatio
Älykäs suodatinjärjestelmä kerää jopa 99,9 % hienojakoisesta pölystä, siitepölystä, karvoista ja pölypunkeista, jotka ovat tavallisia allergioiden ja yliherkkyyden aiheuttajia. Imuri on saanut ECARF-sertifikaation allergiaystävällisyydestä ja sopii siksi hyvin kaikille siitepölyallergikoille, pölypunkkiallergikoille, kotieläinten omistajille tai kaikille, jotka muuten haluavat pitää kotinsa hygienian korkealla taholla.

Yksinkertaiset S-pussit riittävät 50 % pidempään.
S-pussit kestävät jopa 50 % pidempään kuin tavalliset pölypussit ja varmistavat, että imuri säilyttää imutehonsa siihen asti, kun pussi täyttyy. Sama pussi sopii kaikkiin malleihin ja sen sulkemismekanismi tekee siitä helpon hävittää.

Allergia- ja astmaliiton suosittelema
Tämä imuri on Allergia- ja astmaliiton suosittelema. Ulostuloilmasta on puhdistettu jopa 99,9 % mm. kotieläinten karvojen, pölypunkkien ja siitepölyn aiheuttamista allergeeneista. Täydellinen kaikille, jotka haluavat allergiaystävällisen ympäristön kotiinsa.

189 €

4

EUR bonus

EUR-bonus eli keräilyetu.

Keräät bonuksia ostokseltasi

Etua voi käyttää jo seuraavasta ostoksesta maksamiseen.

  • Kotiinkuljetus (Tuotteet toimitetaan kotiovellesi) 7 €
  • Nouto Postista (Noudetaan lähimmästä postitoimipisteestä) 3 €
  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Tuotteita saavat arvostella vaan rekisteröitynyt asiakkaat. Ole hyvä, kirjaudu sisään tai rekisteröity ekodinkoneet asiakkaaksi.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!