Electrolux tuo lisäarvoa

30.10.2019 19.27

Electrolux tuo lisäarvoa jokaiselle ostolle! Tutustu kampanjatarjoukseen täällä!

Read More

Nykyaikaisissa pesukoneissa voi pestää sekä pehmoleluja että joogamattoja, entä käyttäjän vinkkien lisääminen koneen viisauteen pidentää suosikkipuseron tai revittyjen farkkujen mahdollista elinikää huomattavasti. Oikean pyykinpesun vinkkejä jakaavat LG-teknologiayritksen asiantuntijat.

Read More

Ennen kahvinkeittimen ostoa on syytä miettiä, mitä siltä odottaa, missä ja miten usein sille tulee käyttöä, mitä kahvijuomia sillä valmistetaan sekä tietysti se, kuinka paljon keittimestä on valmis maksamaan.

Read More

Boschin - laadukkaat uunit ovat aina hyvä valinta. Tällä kertaa se on kuitenkin erityisen kannattava hankinta, koska uunin ostajalle toimitetaan lahjaksi kätevät teleskooppikiskot.

Read More


Kuumana kesäpäivänä ei ole todennäköisesti olemassa mitään parempaa kuin itsetehty jäätelö. Oletko kokeillut? Jaa kommenteissa oman lempijäätelösi resepti ???? – jotta toisetkin voivat kokeilla sitä!

Read More

Meneillään on kesäkurpitsakausi ja olisi suorastaan synti olla hyödyntämättä tätä terveellistä vihannesta. Kesäkurpitsasta saa erinomaisia ruokia, joista yksi – kesäkurpitsa-tuorejuustososekeitto – löytyy tästä. Keitto valmistuu nopeasti sekä helposti ja vie kielen mennessään!

Read More

Kokosimme yhteen kuusi yleisintä jääkaappeihin liittyvää kysymystä. Alta löydät joitakin suosituksia, jotka takaavat, että jääkaappisi on aina toimintakunnossa ja palvelee sinua pitkään.

Read More

Jääkaapin eri osissa lämpötila saattaa huomattavasti vaihdella. Tämän vuoksi on tärkeää tietää, millä hyllyillä eri elintarvikkeita tulisi säilyttää. 

Tällä kertakäyttökulutuksen aikakaudella, ruoan oikeanlaisen säilyttämisen avulla voidaan elintarvikkeet saada säilymään pidempään.

Read More

Unohda sotkeminen!

20.5.2019 11.19

Electroluxin tuotevalikoimasta löydät uuden Well S7 ikkuna- ja pintapuhdistimen, jolla saat tehokkaasti puhtaiksi lasin, keraamiset laatat, peilit sekä muut pinnat. Pesuri ei vuoda eikä valutaedes nurinpäin ollessaan ja puhdistaa jättämättä raitoja tai vesijälkiä.

Read More

Pesukone rikkoo vaatteita?

30.4.2019 11.29

Oletko huomannut pyykissäsi pieniä reikiä konepesun jäljiltä, aivan kuin ne olisivat vaatekoiden puremia? Mikä niiden aiheuttaja voisi olla?

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 17

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!