Electrolux 100 juhlat jatkuvat ja kaikki, jotka ostavat elokuussa minkä tahansa Electrolux uuni- ja liesitaso yhdistelmän tai yhdistävät sen oikeaan uunin- ja liesitason, saavat lahjaksi upean 5-osaisen grillausvälinesettin.

Read More


Suositus uuni- ja liesitason ostamiseen elokuussa on ehdottomasti Candy, koska jokainen uuni- ja liesitason yhdistelmän ostaja saa lahjaksi Candy’n liesituuletimen.

Read More

Jos ostat Electroux- tai AEG-astianpesukoneen jolla on kolme koria, saat mukana lahjana pesukapselit, josta jatkuu koko vuoden.

Read More

Boschin - laadukkaat uunit ovat aina hyvä valinta. Tällä kertaa se on kuitenkin erityisen kannattava hankinta, koska uunin ostajalle toimitetaan lahjaksi kätevät teleskooppikiskot.

Read More

Kokosimme yhteen kuusi yleisintä jääkaappeihin liittyvää kysymystä. Alta löydät joitakin suosituksia, jotka takaavat, että jääkaappisi on aina toimintakunnossa ja palvelee sinua pitkään.

Read More

Jääkaapin eri osissa lämpötila saattaa huomattavasti vaihdella. Tämän vuoksi on tärkeää tietää, millä hyllyillä eri elintarvikkeita tulisi säilyttää. 

Tällä kertakäyttökulutuksen aikakaudella, ruoan oikeanlaisen säilyttämisen avulla voidaan elintarvikkeet saada säilymään pidempään.

Read More

Unohda sotkeminen!

20.5.2019 11.19

Electroluxin tuotevalikoimasta löydät uuden Well S7 ikkuna- ja pintapuhdistimen, jolla saat tehokkaasti puhtaiksi lasin, keraamiset laatat, peilit sekä muut pinnat. Pesuri ei vuoda eikä valutaedes nurinpäin ollessaan ja puhdistaa jättämättä raitoja tai vesijälkiä.

Read More

Kaikkia Electrolux uuni ja tasopaketti ostajia odottaa lahja: 5-osainen grillausvälinesetti -  jokaisen grillimestarin unelma! ;) Älä ajattele kauan, koska lahjat ovat vain nopeimmille.

Read More

Pesukone rikkoo vaatteita?

30.4.2019 11.29

Oletko huomannut pyykissäsi pieniä reikiä konepesun jäljiltä, aivan kuin ne olisivat vaatekoiden puremia? Mikä niiden aiheuttaja voisi olla?

Read More

Jotta suursiivous sujuisi huolettomasti ja kaikki siivousvälineet olisi ajoissa olemassa, olemme tehneet useita Kärcherin puhdistuslaitteiden hintoja jopa 30% halvemmaksi. Laajaa valikoima laadukkaita Kärcherin puhdistuslaitteita odottaa Sinua!

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 21

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!