Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon pesua

inetta erilaiset pyykit tarvitsevat? Luonnollisesti pesuaineen määrään vaikuttavat pestävän pyykin määrä sekä niiden  materiaali.

Read More

Yli 100 ILMAISTA pesua! 

Ostamalla AEG- tai Electrolux- edestä täytettävän- tai kuivaavan pesukonen, saat mukana Ariel-pesuaineita, jotka kestävät yli 100 pesua *

Read More

Edellä mainittuun kysymykseen vastauksena on ehdottomasti astianpesukone. Astioiden käsin tiskaaminen juoksevalla vedellä on kaikkein tehottominta. Konepesussa yhteen pesukertaan kuluu noin 10 litraa vettä. Saman astiamäärän tiskaaminen juoksevalla hanavedellä vie jopa 70 litraa vettä.

Read More

Koko viikon ajan 10%: n alennus koko integroidusta tekniikasta!

Read More

On mukava syödä ja mukava myös kokata, mutta keittiö pintojen puhdistaminen on usein tylsää ja aikaa vievää. Työ erityisen vaivalloista silloin kun keittiön pinnoilla oleva rasva on jo kuivunut ja sitä on vaikea saada pois. Onneksi on olemassa käteviä vinkkejä, mitä käyttämällä saa helposti pois myös vaikeat tahrat.

Read More

Vaikka pyykin kuivatus narulla tai kuivaustelineessä tuntuukin alussa ekologiselta kannalta oikeana ja säästäväisempänä kuin rumpukuivaus, ei se välttämättä nykyään pidä enää paikkaansa. Todellisuudessa nykyiset kuivausrummut auttavat säästämään energiaa, sillä ne toimivat samalla myös silitysrautana, kun niissä oleva höyrytysohjelma vähentää vaatteiden rypistymistä. Höyryn käytön pyykinhuoltolaitteissa voidaan sanoa olevan myös terveellisempää, sillä tällöin niissä käytetään vähemmän kemiallisia aineita.

Read More


Farkut ovat aina muodissa! Tässä on sinulle joitakin farkkujen huoltovinkkejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta myös vanhat farkut näyttäisivät uusilta. 

Read More

Electrolux tuo lisäarvoa

30.10.2019 19.27

Electrolux tuo lisäarvoa jokaiselle ostolle! Tutustu kampanjatarjoukseen täällä!

Read More

Nykyaikaisissa pesukoneissa voi pestää sekä pehmoleluja että joogamattoja, entä käyttäjän vinkkien lisääminen koneen viisauteen pidentää suosikkipuseron tai revittyjen farkkujen mahdollista elinikää huomattavasti. Oikean pyykinpesun vinkkejä jakaavat LG-teknologiayritksen asiantuntijat.

Read More

Ennen kahvinkeittimen ostoa on syytä miettiä, mitä siltä odottaa, missä ja miten usein sille tulee käyttöä, mitä kahvijuomia sillä valmistetaan sekä tietysti se, kuinka paljon keittimestä on valmis maksamaan.

Read More
Luotu (missä)
Laskeva
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 25

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!