Electrolux tuo lisäarvoa jokaiselle ostolle! 
Kampanja kestää 31.12.2019 saakka tai siihen asti, kun lahjat kestävät.
uunit

Valittuihin malleihin Electrolux-uuni- ja tasopaketin ostajille lahjaksi suolalevy.

Yhdistämällä valittujen mallien Electrolux-uuni- ja tasopaketin, annamme sinulle lahjaksi suolalevyn. Suolalevy on valmistettu Himalajan vaaleanpunaisesta kivisuolasta ja kestää sekä korkeita että matalia lämpötiloja. Voit käyttää sitä liedellä tai grillillä, uunissa tai viileänä tarjoilulautasena. Lämpötilan ylläpitämisen, ruoan paistamisen ja tarjoamisen lisäksi suolalevy tekee illallisesta herkullisen kokemuksen.
uunit

Valittuihin malleihin Electrolux-uuni- ja tasopaketin ostajille lahjaksi grillauslevy.

 
Yhdistämällä valittujen mallien Electrolux-uuni- ja tasopaketin, annamme lahjaksi Plancha-grillilevyn. Grillauslevyllä voit muuttaa liesitason heti grillipannuksi ja saavuttaa hienoja ulkogrillimakuja jopa sisätiloissa. Voit nauttia herkullisista grillausmahdollisuuksista ja mehevistä liha-, vihannes- tai tuoreista merenelävien milloin tahansa vuoden aikana.
Tarjous on voimassa malleille:

pyykipesukone

Jokaiselle Electrolux-pesukoneen ostajalle lahjoitamme Electrolux EDB1730 Easy Line -höyrysilitysraudan.Löydät Electroux-pesukonevalikoiman täältä:
Päältä täytettävät pesukoneet
Edestä täytettävät pesukoneet
Integroitavat pyykinpesukoneet
Kuivaavat pesukoneet

pyykipesukoneet

Ostamalla AEG- ja / tai Electroux- edestä täytettävän pesukonen-kuivausrummun, annamme Sinulle arvokkaan lahjan- Ergorapido-rikkaimurin.

Tämän johdoton pölynimurin 2-in-1-toiminnallisuus mahdollistaa yhtä hyvät puhdistukset suurilta, pieniltä ja vaikeasti tavoitettavilta alueilta.

Aeg ja Eletrolux- edestä täytettävien pesukoneiden valikoima löytyy täältä
Kuivausrummut löydat täältä